Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek jó program...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek jó program lehet első randira elmenni bowlingozni, vagy biliárdozni, esetleg snookerezni?

Figyelt kérdés

Szoktam néha menni egy jó barátommal. Lehet közben dumálgatni, kínos csend kilőve, meg is lehet hívni a lányt enni-inni közben, és mozgunk is.

Nincs a láthatáron senki, de elgondolkodtam ezen. 30f

2020. jún. 17. 19:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
83%
Volt már ilyen randim, én szerettem. Nekem ez bejött, iszogattunk közben, beszélgettünk, jól éreztük magunkat, nem volt olyan erőltetett és kötött, mint egy kávézás vagy valami. Azzal sincs semmi bajom egyébként, én minden szituációban jól tudom magam érezni, de azért van, ahol kicsit könnyebb- egy biliárdozás pl pont ilyen.
2020. jún. 17. 20:12
 12/18 anonim ***** válasza:
84%

Mindegyikben béna vagyok, úgyhogy semmiképpen nem akarnék ilyen programokat!

Első jópár alkalommal sétálgatáson kívül más nem kéne

2020. jún. 17. 20:13
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudtam volna élvezni egy ilyen randevút. Ügyetlen és még gyenge is vagyok, de még a szabályokat se tudom. A párommal egyszer elmentünk egy céges rendezvényre, ahol volt billiárd asztal is, egyszer se találtam el a labdát, hiába segített. Utáltam.
2020. jún. 17. 20:21
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem tetszene, bowlingozni még csak-csak szeretek, de a biliárdot és a snookert egyáltalán nem. Egy szabadulószoba egy kávé után viszont tetszene, ha aktív program. Kérdezd meg a lányt, neki konkrétan tetszene-e, hiszen látod, hogy vegyesek a vélemények. Minden ember más. :)
2020. jún. 17. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon jó ötlet. Mondom ezt úgy, hogy mindegyikben béna vagyok, de ettől csak még szórakoztatóbb lenne.
2020. jún. 17. 21:45
 16/18 anonim ***** válasza:
Nekem bejönne. Már alapjáraton ha nem rám bízza a program tervezést.
2020. jún. 17. 23:01
 17/18 A kérdező kommentje:
Szabadulószoba sem rossz, olyan helyen még én sem voltam. Mindenképp megkérdezem, ha lesz valamikor lehetőségem randizni valakivel:)
2020. jún. 17. 23:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Csaj vagyok, nekem tetszene! :)

Első randim ( mármint a legeslegelső, gimiben ) egy biliárdozó-kavezoban volt ( cafe frei volt mellette, és össze volt kötve a kettő, közös előtér volt )

Biliárdoztunk :)

( eletemben eloszor biliardoztam, jo szar is voltam, de amugy ez egyaltalan nem okozott kellemetlenseget, mert szeretek uj dolgokat tanulni, és kiprobalni. )

Nekem kifejezetten tetszene a bowling is !!

2020. júl. 23. 03:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!