Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan megdöbbentő (ne adj isten' már-már felháborító), ha valakinek külföldi származású párja van?
Mert tartok tőle hogy a gyerekük inkább nem magyar lesz, hanem inkább a párja külföldi nemzetiségét/vallását/viselkedését/szokásait veszi majd magára.
Ha magadévá teszel egy idegen nemzetiségűt, ügyelj arra hogy az utódaitok inkább magyarok legyenek lélekben, semmint mások.
Én azért ugrom erre a témára, mert az én ismeretségi körömben, akinek külföldi pasija volt, folyton azt hangoztatta, hogy undorítóak a magyar fiúk, mennyire bunkó, ostoba, idióták... Nekem meg szimplán az a véleményem, hogy a külföldiek között is ugyanúgy van rendes srác meg bunkó is, úgy mint a magyarok között is. Ezt felesleges nációhoz kötni.
Mellesleg kb. 3 ismerősömet bäszták át már arab férfiak, hitegették őket, aztán kiderült, hogy már réges-rég félrekurrantottak.
Mert rasszisták, vagy a "nagymagyar" kategóriába tartoznak, akik nem tűrik el a "vérhígítást".
Nem mintha ezen lenne mit hígítani, mert már "tisztavérű" magyar nem is létezik.
3:
Az is nagy fa-.sz valóban (vagy pina...) aki "elvből" nemet mond a magyar férfiakra.
4:
Abban hol a rasszizmus ha egy fehér bőrű, európai rasszú párja zavar valakinek? Pl ha a másik német, svéd, holland mondjuk? Akinek a rassza, bőrszíne ugyanaz, mint a magyaroké.
5:
Értem mit mondasz, tényleg van benne valami. Legtöbbször a férfi nemzetiségét/vallását/származását öröklik a gyerekek. Ha egy magyar nő és X férfi összejön, ott esélyes hogy a gyerekek is X-ek lesznek. De ha egy magyar férfi és X nő összejön, ott esélyes hogy a gyerekek magyarok lesznek.
7:
Jól mondod. Lehet egyenjogúság, de nem lehet soha egyformaság. A két nem egyszerűen nem egyforma, nem ugyanolyan. Már csak a bennünk termelődő nemi hormonok (férfiakban tesztoszteron, nőkben ösztrogén) is alapvetően másmilyenné formálják a két nem tagjait. A nő és a férfi más. Aki azt hiszi hogy a két nem ugyanolyan és ugyanazokat a dolgokat várja el tőlük az életben, az csúnyán csalódni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!