Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten milyen szórakozóhelyen/étteremben futhatok össze külföldi lányokkal?
Igényes külföldi lányt keresek magam mellé, angol, francia, német vagy esetleg spanyol nyelvterületről. :)
A négerek és az arabok nem vonzanak, tehát nem egy mecsetben akarok randizni. :D
Ha itteni a kereseted, nem is nagyon fogsz.
Amúgy, tényleg csak tipp, de jobban jársz, ha magadat adod elő külföldinek(szarul beszélni az angolt mindenki tudja) a magyar nőknek.
Egyfelől a mieink valamivel szebbek, másfelől szinte csattan a bugyi a padlón, ha akcentust hallanak...
mori2 tele van külföldiekkel
(legalábbis pasikkal, de gondolom nőkből is sok külföldi van :D)
...Pedig a magyarok a legjobbak, erre rájönnének, ha éltek volna már együtt házasságban osztrákkal, sok éves kapcsolatban franciával és spanyollal...
Lehet h csak éppen mindig a jókat fogtam ki a magyarokbol, de szerintem a magyar pasik illedelmesek, igényesek, tanultak, érdekesek, jók az ágyban, és ...khm, jok a méreteik:D
Jesszusom, 6-os!
Szinte látom, hogy egy ilyen blaszfémia nyomán felkerekedik a férfiellenes légió és kiegyenesített kaszákkal a ellened vonul...
Pedig én már kezdtem elhinni 2-3 hónap GyK-s olvasgatás után, hogy én is egy kisfarkú, udvariatlan, tanulatlan, nőverő vagyok.
Amúgy komoly igazság van abban, amit mondasz, csak a külföldi férfiaknak ritkán van lehetőségük bizonyítani a valódi oldalukat, ami meglehetősen sovén és valóban nem valami udvarias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!