Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50 éves férfiként már tényleg nem lehet boldog az ember? Miért nehéz találni korombeli nőt?
Valamiért a fiatalabb nők találnak meg
Igaz elég sportos vagyok..
De hosszú távra nem érdekelnek mert
Nem egyszerre öregszünk..
Én 54 éves nő vagyok ha Budapesti vagy szívesen beszélek veled,
És meglátjuk…
“Kedves” 10-es… a 9-es válaszoló vagyok és nem neked válaszoltam, de tudod mit, gondolom az a mondás sem ismerős számodra, hogy a pokolba vezető út is jószándékkal van… mert tudjuk, te, fogadatlan prókátorként, biztosan csupa jószívből osztod itt a vitriolos kommentjeidet kéretlenül…
Ne fájjon neked, ha akár a kérdező, akár én, a 9. válaszolója békében vagyunk a korunkkal és a KORUNKHOZ KÉPEST (!) vállalhatóan, igényesen nézünk ki és ezt észreveszik a környezetünkben is. Nem tudom, neked ez miért fáj, hidd el, nem fog rád ettől kevésbé sütni a nap és nagyon bőven nem jelentünk egymásnak semmiféle tekintetben konkurenciát… tudod mit? Hidd el, hogy jobb vagy, szebb vagy, bármiben előrébb vagy nálam- az online tér elbírja ezt is, nemcsak a jóóóóóó megjegyzéseidet :)
…ha meg esetleg az irigység, rosszindulat bukott ki fentebb, akkor ezzel foglalkozz, ne másokba köss bele, jó? Ha annyira szupcsi az életed, akkor nincs arra szükséged, hogy nekünk, vénségeknek beszólogass… szuuuusssza :D
22#
Pontosan így van ahogy írod…
Senki nem állította, hogy
- senkinek nem kellünk
- megőrülnek értünk a 20 évvel fiatalabbak
Igaz, szükséges némi intelligencia, de főleg elegancia a leírtak megértéséhez… egy valamikor már előfordult jelenséget írt le a kérdező és én is, nincs benne semmi valótlan vagy nagy mértékben szokatlan.
Tetszhet 30 évesnek is 50 éves és viszont- nem ez a döntő többség, nem ez a norma, de nem rendkívüli.
(Azt már csak sajnos zárójelben teszem hozzá, hogy talán halvány szignifikancia is lehet a romló gazdasági helyzetben fineszesen ilyenre “gyúró” fiatalabb motivációjában, esetleg az oly sokszor hangoztatott “apakomplexus” vagy aranyásás- ahogyan az idősebb részéről meg egyfajta félelem a korosodástól, valami erőltetett el nem fogadása a lejtmenetre lépésnek… de azért ne személyeskedjünk már azzal, hogy 30 felett itt mindenki ronda, öreg, szemétrevaló…
…inkább egyedül, mint egy értelmezési képességeiben akadályozott, arctalanul is gonoszkodó, irigy emberpéldánnyal összezárva… vannak olyan jellembeli deficitek, amit 10-20 év fiatalság sem bír egyensúlyba hozni.
Nekem meg rendben van az énképem, így szerencsére igen, kaphatok 40 feletti nőként is bókot 30 évestől… az már csak rajtam áll, mit kezdek vele.
Van “piaca” mindennek és mindezek ellenkezőjének is, de kifejezetten ocsmány dolog és buta, bárdolatlan embert mutat a beszólogatás, savazás, amit itt párszor olvasni lehetett,
Volt egy érdekes, normális kérdés, pár rendes hozzászólás- meg legalább ennyi vitriolos… amit nem ment az sem, ha az írója nálam történetesen 10-20 évvel fiatalabb… mert neveletlen, tahó hozzáállást tükröz.
De ha így jobb, akkor a friss, ropogós 30 alattit vajon miért esz itt a jó dolga?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!