Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Általában egy 50 éves férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában egy 50 éves férfinak vagy egy 50 éves nőnek van könnyebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 18:25
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
92%
Ismerkedni nem nehez. Kivalogatni a szalmakazalbol, hogy ki az aki megfelel, az jelentos kihivas, legyen az ferfi, vagy no.
2023. aug. 21. 18:27
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
Én úgy gondolom, hogy ez nem attól függ, hogy nő-e vagy férfi.
2023. aug. 21. 18:27
 3/12 anonim ***** válasza:
19%

Hát ha az 50 éves csávó a pénzesebbek közé tartozik, akkor könnyen találhat magának aranyásó fiatalabb lányokat, viszont az 50 éves nő, ha csak nem valamilyen extra dögös annyi idősen is, nem fogja tudni kompenzálni pénzzel a korát, és nem azért mert a férfiakban több a tartás vagy valami, hanem szimplán a lányok között több az ilyen jellegű kapcsolatra vevők száma.

Pluszban sok férfinak nagyon nagyon jól áll az öregedés is :D

2023. aug. 21. 18:30
 4/12 anonim ***** válasza:
75%
Amelyik jobban bírja a strapát. De szerintem nőknek nehezebb, eleve beszól nekik az összes incel, mert nem jött össze a szőke Mucuska a gimiből, és jobb híján rajtuk töltik ki, akkor beszól nekik az összes elvált pasi az exük miatti harag miatt, aztán a nők, pasik is akik épp egy érdekházasságban virítanak, ilyen is sok van. De ha kibír 100 idiótát, lehet hogy meglesz az a jóember aki rá vár.
2023. aug. 21. 18:33
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

Az 50 éves nőnek.

3. 10-ből 9+ 50 éves csávó nem nevezhető pénzesebbnek. Az átlagról beszéljünk, ne arról, hogy az 50 éves Brad Pitt kapósabb, mint az átlag 50 éves nő. Vegyük ugyanazt az átlag férfit és az ő ugyanúgy kinéző női verzióját.

4. Hol szólnak be nekik az incelek? A gyakori kérdéseken? Nem kötelező ide járni.

2023. aug. 21. 18:38
 6/12 anonim ***** válasza:
47%

ha alap szinten rendben vagy, akkor egyértelműen férfiként.

eleve nagyobb a merítés, több az esélyed a 40 körüli nőknél,mint az átlag 50-es nőknek a 40 körüli férfiaknál (akiket fiatalabbak vagy maximum velük egykorúak érdekelnek)

másrészt gyér a konkurencia. míg a nőket relatíve szinten tartotta a rájuk tolt gyereknevelés, az agglegény vagy elvált férfitársaid nagy része ebben az életkorban már félig (vagy teljesen) benne jár az alkoholizmusban.

2023. aug. 21. 18:45
 7/12 anonim ***** válasza:
75%
5 Gondolom az incelek a társkeresőn vannak, nem? Vagy hol akarnak ismerkedni? Falunapon?
2023. aug. 21. 18:45
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Az incelek már rég feladták az ismerkedést szerintem. Pláne azok a korúak, akik 50 éves nőkkel ismerkednének, tehát maguk is idősebbek. De mondjuk tinderen és rengeteg társkeresőn nem is tudsz üzenetet küldeni, ha előtte nincs valamilyen kölcsönös tetszés, párba állás.
2023. aug. 21. 18:50
 9/12 anonim ***** válasza:
56%
Jaj de kis naivka vagy. Én régebben próbálkoztam 30 évesként a társkeren, jött 100 levél, abból 50, ha nem válaszoltam azonnal, elkezdte pedzegetni hogy 30 évesen már mit is akarok, akkor volt egy csomó olyan fiatalabb aki csak úgy beszólt, nem is ismerkedni akart, de közölte hogy 30 évesen már mit akarok, kár volt válogatni azért tartok itt (gondolom az incelek). Aztán volt pár értelmesnek tűnő, de mivel a sok hülye elvette az egész napomat, már inkább letöröltem magam. Aztán lett párom ismerősök által.
2023. aug. 21. 18:55
 10/12 A kérdező kommentje:

Épp most néztem - a kérdéstől függetlenül - az 50 éves Heidi Klum instáját.

Hát valami elképesztő bombázó, számos huszonéves nőt maga mögé utasít.

Azért neki nem lenne gondja az ismerkedéssel, ha szingli lenne.

2023. aug. 21. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!