Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában egy 50 éves férfinak vagy egy 50 éves nőnek van könnyebb az ismerkedés?
Én 48 évesen jöttem össze a párommal - tavaly ősszel. Január végén és február hónapban kezdtünk többet szeretkezni egymással.
Voltak hosszabb szünetek a testi egyesülést illetően. A legkülönbözőbb okokból. A vágy még megvan mindkettőnkben a folytatást illetően.
Az tényleg igaz, amit a 11-es válaszban lehet olvasni: nagyon fontos, hogy MILYEN TEVÉKENYSÉGGEL(!) töltöttem hosszú éveket a megismerkedésünk előtt.
Ugyanis a párom a GYÁSZOMAT(!) tudta nagymértékben megtörni. Közeli rokon halála viselt meg annyira, hogy csak zokogni tudtam sokáig mindenen. Sok-sok vigaszt kaptam. Meg tudott nevettetni, mosolyra fakasztott.
Elmondása szerint korábban nagyon hasonló nehézségeken ment keresztül, mint én, ezért meg tudja érteni minden reakciómat. A hétvégén már megfordulhatott a fejében a lánykérés gondolata is. (Házasok csoportját nézegette egy plébániai faliújságon.)
Persze, ez még nem biztos. De egyre inkább érlelődik benne az összeköltözés gondolata - és bennem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!