Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Általában egy 50 éves férfinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Általában egy 50 éves férfinak vagy egy 50 éves nőnek van könnyebb az ismerkedés?

Figyelt kérdés
2023. aug. 21. 18:25
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
49%
50 évesen nem az számít, hogy férfi vagy nő, hanem hogy mivel és hogyan töltötte az elmúlt 30-40 évet.
2023. aug. 21. 21:21
 12/12 anonim ***** válasza:

Én 48 évesen jöttem össze a párommal - tavaly ősszel. Január végén és február hónapban kezdtünk többet szeretkezni egymással.

Voltak hosszabb szünetek a testi egyesülést illetően. A legkülönbözőbb okokból. A vágy még megvan mindkettőnkben a folytatást illetően.

Az tényleg igaz, amit a 11-es válaszban lehet olvasni: nagyon fontos, hogy MILYEN TEVÉKENYSÉGGEL(!) töltöttem hosszú éveket a megismerkedésünk előtt.

Ugyanis a párom a GYÁSZOMAT(!) tudta nagymértékben megtörni. Közeli rokon halála viselt meg annyira, hogy csak zokogni tudtam sokáig mindenen. Sok-sok vigaszt kaptam. Meg tudott nevettetni, mosolyra fakasztott.

Elmondása szerint korábban nagyon hasonló nehézségeken ment keresztül, mint én, ezért meg tudja érteni minden reakciómat. A hétvégén már megfordulhatott a fejében a lánykérés gondolata is. (Házasok csoportját nézegette egy plébániai faliújságon.)

Persze, ez még nem biztos. De egyre inkább érlelődik benne az összeköltözés gondolata - és bennem is.

2023. aug. 21. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!