Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális egy olyan 50 éves férfi, aki úgy írja a fürdőruhát, hogy fürdőruci?
50 éves férfi vagyok és nem fogalmazok így, de az meredek, hogy valaki ennyiből kétségbe vonja a másik normális voltát.
Nekem pl. társkeresésnél ebből az jönne le, hogy a kérdezőt messze kerüljem el, mert
a) minden apróságból keleti kérdést csinál;
b) még a párja szóhasználatába is bele akar szólni (és itt nem a trágárságra gondolok, mert azt joggal tenné szóvá), tehát irányításmániás.
JEZUSATYAURISTEN...hát ez durva, mikor olvastam a kérdést épp ettem, de egyből kijött....ez tényleg durva, szerintem pszichopata, gyilkos, őrült lehet az ilyen ember...még egy 49 évestől elmegy, mindenki volt fiatal, csinált hülyeségeket, DE EGY 50 ÉVES FÉRFITŐL?????????
Szerintem jelentsd fel, ha egy ilyen brutális dolgot megtett....mit tehet vajon még meg????
Bele sem merek gondolni....Jézusom milyen őrült emberek vannak szabadon....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!