Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnátok párnak igy egy 50éves férfit?
42 vagyok, 31 éves második férjjel. Az első idősebb volt nálam.
50 éves szóba se jöhetne még akkor se ha minden szempontból patika lenne, így meg pláne. Az autó, jogsi nem érdekelne ha városi ember, meg a főzés plusz pont, minden más viszont kizáró ok. Introvertáltság, szülőknél lakás, ivás, a külseje...
Nem.
...naponta pár sör... Emellé jön még a szülőkkel lakás, a kevés kapcsolat és nincs gyereke.
NEM! A kérdésre a válasz nagybetűs NEM!
Mert: a naponta pár sör, vajon valóban minden nap pár sör? Mennyi az a pár sör? Vajon függő-e? Vajon azért volt kevés kapcsolata, mert a naponta pár sör fontosabb volt, vagy azért mert anyuka mindenlében kanál? Vajon azért lakik-e szülőkkel, mert a naponta pár sört anyuka elnézni, annak ellenére is vitamentesen kiszolgálja a fiát? Az 50 évesen nincs gyerek is elgondolkodtató, mert az a kevés kapcsolata sem találta életképesnek egy normál felnőtt életre?
Mondjuk nálam már a naponta pár sör kizáró ok lenne...
A hét minden napján iszik?
Így nem kell.
Ezek külön-külön is kizáró tényezők nálam! 😳😳😳
Villog a redflag minden egyes fentebb felsorolt tulajdonsagodnál
❌🔴🔴🔴🔴🔴
Na jó kérdező, szerintem te is beszopattad magad, hogyha itt mondjuk tanult nagyvárosi szép nők a válaszolók egy nagy része. Persze ők is csak azt írják, hogy nekik kellenél-e vagy sem (igaz a kérdést te is így tetted fel).
Viszont a saját hozzád hasonló háttérrel rendelkező nők között találhatsz valakit szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!