Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex lányok! Ti elfogadnátok egy biszex férfit párnak?
Figyelt kérdés
Vagy a férfiben az abszolult férfit keresitek? Van egy biszex lány. Kavarunk. Előző párja 2 évig egy lány volt. Én lehet biszex vagyok. De inkább nem mondom el neki. Igaz eddig alig mondtam el senkinek.2021. júl. 18. 10:34
1/5 anonim válasza:
Személy szerint, én nagyon örülnék neki ha a párom bi lenne. Főleg ha passzív, vagy uni.
Szerintem nyugodtan elmondhatod neki. Vagy legalább kérdezz rá, hogy mi a véleménye a bi férfiakról.
32bi N
2/5 anonim válasza:
Én biszex lány vagyok de nem tudnák ekképezlni egy kapcsolatot egy biszex fiúval..
3/5 anonim válasza:
Nem volt még biszex párom, de látatlanban úgy gondolom, elfogadnám, mert neki meg kell értenie, hogy időnként olyasmire vágyom, amit ő nem tud megadni.
4/5 anonim válasza:
Én passzív biszex srác vagyok, már 3 éve működik a kapcsolatom egy biszex lánnyal.
Nyitott kapcsolat, mindenki tud mindenről. Együtt élünk 2 éve.
25F 22N
5/5 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok vele mint a 2-es, csak hetero fiúval tudnék elképzelni bármit. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!