Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi/meleg fiúk, ti elfogadnátok egy gyengén látó srácot magatok mellé?
Szóval, csak közvetlen közelre látok, azt is csak homályosan, ki tudom venni a tárgyak formáját de a részleteit már kevésbé, illetve nagyobb betűméreteket képes vagyok elolvasni közvetlenül magam elé tartva.
Utcán kb. annyira látok hogy ki tudom kerülni az embereket, de még a tájékoztató táblák is teljesen összefolynak ha nem közvetlenül előtte állok. És eléggé fárasztó is a szememnek az órákon keresztüli terhelés, hálás lennék egy partnernek aki esetleg segítene nekem teljesen vakon megtanulni élni és közlekedni.
Hogy tényleg mennyi vak van itt 😀😀😀
Ne a szexpartneredtől várd már, hogy segít megtanulni vakon élni. Arra ott vannak a rehabközpontok.
Egyébként mi történt a szemeddel és miért nem orvosi oldalról közelítted meg a témát?
Persze lehet attól úgy partnert keresni aki segít és támogat, de ez még házon belül is necces látótávolság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!