Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezt így elfogadnátok a partner...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt így elfogadnátok a partneretektől egy kapcsolat elején?

Figyelt kérdés

Mindketten unik vagyunk, viszont nekem kevesebb szexuális és párkapcsolati tapasztalatom van.

Még csak pár hete ismerjük egymást. Nyilván szeretne szexet.

Arra gondoltam, hogy csak simán leszopnám amikor átjön, anélkül, hogy utána bármi más történne.

Nem vágyom rá, hogy meztelenkedjek előtte. Túlzottan feszültnek érezném még magam.

Nyilván őt nem zavarja ha ő vetkőzik.

Ha egy ilyen (egyelőre) viszonzatlan szopást felajánlana nektek valaki egy kezdődő párkapcsolatban, elfogadnátok?

2021. márc. 24. 23:11
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Egyéb. Kifejtem lent.
44 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
Engem egyáltalán nem zavarna, nem fontos egyáltalán egyből a szex
2021. márc. 24. 23:16
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Én nem hiszem hogy elfogadnám de csak azért mert én sem szexelek egyből. De az a lényeg hogy nektek kettőtöknek működjön, mi nem számítunk. :D
2021. márc. 24. 23:26
 3/11 anonim ***** válasza:
92%

#1 Szexben az aktív (behatoló), és a passzív (befogadó) szerep is egyaránt érdekli őket.

Hát nem tudom, ha mindenáron szeretne veled szexelni a partnered annak ellenére, hogy még ez neked korai, nem vágysz rá, és feszültnek érzed magad, akkor be kéne érnie ezzel is. Bár szerintem a legjobb az lenne, ha megbeszélnétek egymás között a dolgokat. Meg egyépként is ne csupán azzal törődj, hogy neki örömet okozz! Azért ott vagy te is... Neked mire lenne szükséged?

2021. márc. 24. 23:28
 4/11 anonim ***** válasza:
92%
Csak azt csinálj, amit szeretnél, és majd nem bánsz meg utána.
2021. márc. 25. 00:29
 5/11 anonim ***** válasza:
90%
A kulcsszavakból úgy tűnik hogy kapcsolat a cél. Én nem fogadnám így el egyoldalúan hanem fokozatosan mennék a te tempódban hogy mindkettőnknek jó legyen. Kell is szerintem, izgalmas ez az időszak amikor ruhán keresztül tapi, kézimunka, orál és így tovább.
2021. márc. 25. 07:50
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Én azért magamhoz nyúlnék szopás közben:)
2021. márc. 25. 08:43
 7/11 anonim ***** válasza:
84%
Nem, nem fogadnám el. Inkább beszéljük meg, Te mit és hogyan szeretnéd. Ha még nem akarod, akkor várjunk vele. Őszinteség az alap, amire lehet építkezni. Persze ha valóban kapcsolat a cél.
2021. márc. 25. 10:29
 8/11 anonim ***** válasza:
8%

A semminél ez is jobb,

Le a kalappal pasid előtt

Én már nem Ismerkednék veled ha 1hónapig nincs szex.

Vagy közbe mást, szexpartnert tartanék, míg be nem adod a derekad.

Lehet ő is ezt teszi.

2021. márc. 25. 12:02
 9/11 anonim ***** válasza:
84%
8-as nem mindenki ilyen lelketlen dugógép mint te. Nekem nem is kéne ilyen pasi.
2021. márc. 25. 12:28
 10/11 anonim ***** válasza:
8%

8as vagyok

Aki leszavazott mind szűz fiúcska és álom világban él

Soha, de soha nem lesz senkitek ezzel a hozzá állással.

Salynos ez a nagy Büdös helyzet.

9neked nincs senkid, és nem is lesz

2021. márc. 25. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!