Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt így elfogadnátok a partneretektől egy kapcsolat elején?
Mindketten unik vagyunk, viszont nekem kevesebb szexuális és párkapcsolati tapasztalatom van.
Még csak pár hete ismerjük egymást. Nyilván szeretne szexet.
Arra gondoltam, hogy csak simán leszopnám amikor átjön, anélkül, hogy utána bármi más történne.
Nem vágyom rá, hogy meztelenkedjek előtte. Túlzottan feszültnek érezném még magam.
Nyilván őt nem zavarja ha ő vetkőzik.
Ha egy ilyen (egyelőre) viszonzatlan szopást felajánlana nektek valaki egy kezdődő párkapcsolatban, elfogadnátok?

#1 Szexben az aktív (behatoló), és a passzív (befogadó) szerep is egyaránt érdekli őket.
Hát nem tudom, ha mindenáron szeretne veled szexelni a partnered annak ellenére, hogy még ez neked korai, nem vágysz rá, és feszültnek érzed magad, akkor be kéne érnie ezzel is. Bár szerintem a legjobb az lenne, ha megbeszélnétek egymás között a dolgokat. Meg egyépként is ne csupán azzal törődj, hogy neki örömet okozz! Azért ott vagy te is... Neked mire lenne szükséged?

A semminél ez is jobb,
Le a kalappal pasid előtt
Én már nem Ismerkednék veled ha 1hónapig nincs szex.
Vagy közbe mást, szexpartnert tartanék, míg be nem adod a derekad.
Lehet ő is ezt teszi.

8as vagyok
Aki leszavazott mind szűz fiúcska és álom világban él
Soha, de soha nem lesz senkitek ezzel a hozzá állással.
Salynos ez a nagy Büdös helyzet.
9neked nincs senkid, és nem is lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!