Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok nektek problémát okozna, ha a partneretek lábfétises lenne?
Nekem egyáltalán nem, amennyiben nem csak ez az egyetlen dolog érdekli. Én szeretem azt is, ha a lábaimmal foglalkoznak.
28f
De mit értetek lábfétisen?
A büdös zoknis, cipős lábak istenítését, vagy a csupasz és/vagy szőrös lábak iránti rajongást?
#3 vagyok
A büdös zoknik nem izgatnak :)
Gondolom aki a formás hátsókért van oda, azt sem a sz@rszagú boxerek izgatják...
Én például nagyon szeretem a talpakat masszírozni, puszilgatni, nyalogatni, szopogatni a lábujjakat. Nagyon szép látvány számomra egy ápolt láb. A talpnak az íve, a sarok, a lábujjak.
Bár tudom, hogy ezt szinte lehetetlen elmagyarázni egy olyannak, akit ez hidegen hagy.
Elmagyarázni lehet, hiszen az illető megérti, ha nem hülye. Maximum nem gerjed arra, hogy valaki nyalja a lábát, vagy ő csinálja ezt más lábával.
Gondolom ide tartozik az is amikor a pasik farkát lábbal kell ingerelni.
#3 és #5 vagyok
Nyilván el lehet magyarázni, de úgy értettem, hogy számára továbbra is érthetetlen marad, hogy mi a jó ebben. Ez pont olyan, mintha egy heteró férfinek magyaráznám, hogy milyen jó egy másik sráccal szexelni. :D
Teljesen igazad van, a lábbal verés is ez a kategória, bár engem személy szerint ez annyira nem izgat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!