Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aktív srácok/férfiak. Mennyire szeretitek ha a partneretek benyal a hátsótokba?
Figyelt kérdés
Nem dugna meg titeket, hanem csak nyalogatna titeket hátul.
Ha csinálták élveztétek?
2017. jún. 20. 11:19
1/13 anonim válasza:
Igen nagyon,ha a farkam is veri közben akkor tuti az orgazmus
2/13 anonim válasza:
Nem.
Nekem a saját seggem számomra szexuálisan 100% tabu.
3/13 anonim válasza:
Kedves Kérező!
Eddigi életem során, csak pár alkalommal volt részem ebben az élvezetben.
Nagyon, nagyon, nagyon... finom érzés :)
Jó lenne újra átélni.
Lajos
4/13 anonim válasza:
Ha közben veri és szinte megfullad a seggemben akkor jó
5/13 anonim válasza:
imadom, szeretem a passzivat kinyalatni is :)
6/13 anonim válasza:
nem különösebben...csinálni jobban szeretem
7/13 anonim válasza:
:O Szóval a passzív nyalja ki az aktívat? Nem fordítva kéne??
22F (passzív)
8/13 anonim válasza:
Számomra ez az egész nyalás tabu, passzív vagyok de sose nyalatnám ki magam senkivel se.. és nyilván én se nyalnék ki sose senkit. Beteges,undorító dolog.
9/13 anonim válasza:
Utolsó, én a 7. vagyok, én se nyalnék ki mást és passzívként nekem is undi dolog volt, amíg egyik haverom, aki szeret nyalni, kérte hadd csinálhassa. Hát nagyon jó érzés. :)) Mármint, ha nekem csinálják. De fordítva nem tudnám.
10/13 anonim válasza:
#9 valahogy én sose próbálnám ki még akkor se ha nagyon akarná a másik.. főleg ha utana megakarom csokolni még a másikat.. meg alap ideges lennék végig.. tudom hogy az lennék mivel már attól ideges leszek hogyha valaki csak a kezével hozzá nyúl,így nyilván azt se engedem hogy megujjazzanak vagy valami egyéb dolgot... de az anál az jöhet nyilván.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!