Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Lányok. Arra lennék kiváncsi hogy eddigi kapcsolataitok során hány centis péniszekkel találkoztatok? Tudom hogy az átlag 14–15 engem csak érdekel hogy ez mennyire fedi a valóságot hány partneretek volt átlagos 😄
(kb.) A legkisebb 11 volt, a legnagyobb 21 :D közte volt 14,16,18.
Változó, kinek mekkora..
Volt már sok pasim, de soha a büdös életben nem kérdeztem meg, mekkora a farkuk, és nem is tartok mérőszalagot az ágy mellett.
Egy értelmes, tapasztalt férfi pontosan tudja, hogy nem centikkel elégít ki egy nőt
Pontos centiket nem tudok mondani, de összesen 6 pasival voltam eddig. Aminél körülbelüli értéket írok, azt ránézésre saccoltam:
1. Kb 15 cm - de túl vastag volt
2. Kb 12 cm és vékony is
3. 9 cm (ezt ő mondta, nem én mértem le) és nem túl vastag
4. Kb 16 cm - normál vastag
5. Kb 18 cm, nagyon vastag
6. 21 cm és normál vastag
Az eddigi legátfogóbb, azonos feltételek között, felügyelet alatt (nem bemondásra, anoním kérdőív, stb.) elvégzett vizsgálat 15 és félezer, sok országból való fiatal férfit mért meg. Te azt akarod ellenőrizni, hogy GyK-s lányok igazolják-e, vagy más a tapasztalatuk?
Hmmm...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!