Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koliban hogy maszturbál nak?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik kolis leszek és alapból naponta verem de koliban nem tudom elképzelni hogy hogy csinálják. Köszönöm a válaszokat.tegnapelőtt 01:19
1/38 anonim 

válasza:

Mosdóban ki tudod verni
Amúgy meg nem feltétlen leszel ott is annyira kanos
2/38 anonim 

válasza:

Szobatársad kávéjába hashajtó s amíg ő tojik addig tudsz recsizni.
3/38 anonim 

válasza:

Zárható WC mindenhol van. Kimész és csendben kivered.
Nagyon csendben még az ágyban a paplan alatt is ki lehet verni, és ez a visszafogottság általában nagyon intenzív orgazmussal jár.
4/38 anonim 

válasza:

Szivesen besegitek,rám naponta verheted
6/38 anonim 

válasza:

Csoportsexet imádnám ha bekerúlhetnék
7/38 anonim 

válasza:

Annyi idod es lehetoseged mint otthon itt nem lesz. Ennek ellenere meg lehet oldani. Ahogy irtak Wc, zuhanyzo, szoba amikor a szobatars nincs otthon ha van ilyen.
Olyan is van, hogy kialakul egy annyira jo kapcsolat, hogy akar a szobatarssal vagy az o jelenleteben is lehet csinalni. Igaz foiskolan mar de nalunk is igy volt koleszben. Mas is veri nem kell tulgondolni.
8/38 Noren1989 

válasza:

Én simàn kicsaptam akkor is, mikor ott volt a szobatàrsam. Szerencsétlen pont a menet vége előtt érkezett meg, éshàt akkor màr nem volt visszaút.
9/38 anonim 

válasza:

Olvass vissza más hasonló kérdéseket és kiderül, hogy sokan együtt szokták verni a szobatárssal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!