Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Koliban hogy maszturbál nak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koliban hogy maszturbál nak?

Figyelt kérdés
Úgy tűnik kolis leszek és alapból naponta verem de koliban nem tudom elképzelni hogy hogy csinálják. Köszönöm a válaszokat.

tegnapelőtt 01:19
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Én is a zuhanyzóban szoktam, mint ahogy nagyon sokan. Szerintem ott a legegyszerűbb megejteni. Diszkréten, fal felé fordulva szoktam kicsapni és megvárom amíg utána lelankad. De látok néha egyeseket, akiket nem zavar álló cerkával mutatkozni mások előtt.
tegnapelőtt 10:47
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Zuhanyzó, de ha egyetemi koli, akkor sokszor van olyan is, hogy nem egyszerre van órátok a szobatárssal, az minimum 90 percnyi szabadidő. :D
tegnapelőtt 12:16
 23/38 anonim ***** válasza:
100%

Össze lehet egyeztetni, ha jóba lesztek szobatársakkal

Amugy wc, zuhany, nálunk nem meglepő, hogy gyakran találkozol merev vagy félmerev pénisszel

tegnapelőtt 12:27
 24/38 anonim ***** válasza:
41%
Hát nekem állva rohadt kényelmetlen lenne. Plusz azért lezuhanyozni illik pár perc alatt, hogy más is jöhessen.
tegnapelőtt 12:52
 25/38 anonim ***** válasza:
0%
És akkor a következő, aki jön utánad, belelép utánad a g.cis zuhanytálcába?
tegnapelőtt 12:54
 26/38 anonim ***** válasza:
72%
Mi együtt szoktuk csinálni
tegnapelőtt 13:06
 27/38 anonim ***** válasza:
100%

Miért lépne gcis zuhanyba? A zuhany egyik jó tulajdonsága, hogy folyamatosan megy és lemossa a dolgokat.

Amúgy pl ahol én voltam kolis ott volt vagy 8-10 függönnyel ellátott zuhanyfülke, senkit se érdekelt, hogy hány perc alatt fürdesz, előbb utóbb felszabadult egy és oda ment az ember. Nem verseny, hogy pár perc alatt le kelljen zavarni

tegnapelőtt 13:23
 28/38 anonim ***** válasza:
21%
27# A g€ci nem olyan könnyen megy le vízzel sem, összeáll csomóba, mint a takony.. Elcsomósodik, eldugítja a lefolyót. És jó érzés lehet egy 5 perces friss termésbe belelépni...
tegnapelőtt 13:38
 29/38 anonim ***** válasza:
0%
Azért felnőtt emberekről merem feltételezni, hogy nem olyan igénytelenek, hogy csapot papot otthagyjanak a fürdőben a következő érkezőnek.
tegnapelőtt 13:47
 30/38 anonim ***** válasza:
0%
29# Pont ezt magyarázom, hogy nem jön le vízzel. Olyan, mint a ragacs.
tegnapelőtt 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!