Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, fiúk ti koliban hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk ti koliban hogy oldjátok meg az önkielégítést?

Figyelt kérdés

2021. júl. 16. 08:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Leginkább sehogy :)

Ha a szobatársak mind hazamennek, akkor masztizok egyet, de amúgy a koliban a szexuális életem meg maszti formában se nagyon létezik.

Sok éves tapasztalat ez, 6 évig laktam 3 különböző koliban.

Mielőtt valaki kérdezné, hogy akkor szex van-e, közlöm hogy az sincsen.

N

2021. júl. 16. 08:49
 2/9 anonim ***** válasza:
99%

Nagyon egyszerű. WC-ben. Igen, tudom, hogy nem a legkonfotosabb hely, de jobb a semminél. Alapból a zuhanyzó se lenne egy rossz ötlet, csak szar, ha közben bejön más is zuhanyozni, és nálunk nem is szokás elhúzni a zuhanyfüggönyt.

16/F

2021. júl. 16. 08:51
 3/9 anonim ***** válasza:
98%
Gyors ürítéseket elintéztem én is a WCben, esténként meg kivertem jó hosszasan a zuhany alatt. Mert nálunk el voltak választva a zuhanyzók, de ha észre is vette valaki, hogy verem, az sem érdekelt. Ha tudtam, hogy épp nem lesz a szobában senki, akkor mindig kivertem ott egyedül, de olyan is volt, hogy éjjel vertem ki az ágyban, és a többiek ott voltak.
2021. júl. 16. 09:02
 4/9 anonim ***** válasza:
89%
emlékeim szerinte koliban sosem masztiztam, megoldottam máshol, vagy szexeltem. Mondjuk bi csajként ritkán volt gondom azzal, hogy ne találjak olyat aki kielégítsen.
2021. júl. 16. 10:24
 5/9 anonim ***** válasza:
93%

4es

De akkor hol oldottátok meg a szexet? Ez is egy nagy kérdés volt mindig.

2021. júl. 16. 10:30
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Mindig volt erre használható szoba, volt hogy bezárkóztunk ha lehetett, ha nem, nyilván el kellett viselni ha valaki ránk nyitott.
2021. júl. 16. 10:38
 7/9 manly ***** válasza:
100%
Kivertem a takaró alatt.
2021. júl. 17. 18:47
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Vasárnap mindig én voltam az első aki megérkezett. Akkor kb négyszer csináltam és így (ha nem volt alkalmam) kibírtam egész héten. Ha volt alkalmam akkor csináltam máskor is. De volt olyan is hogy muszáj volt a mosdóban.

N

2021. júl. 18. 10:04
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Fiúként a WC-be, de voltak szerencsére olyan lányok, nem is csúnyák, akik egy szopásra mindig vállalkoztak.
2022. jan. 13. 14:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!