Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legperverzebb dolog amit titokban csinaltatok az iskolaban?
Figyelt kérdés
ma 11:25
1/15 anonim 

válasza:

Lehet egyáltalán nem tűnik olyan perverznek, vagy extrémnek, de nekem visszagondolva mégis elég durva, meg hogy mégis hogyan működhetetett ez. Volt a suliban egy csaj, szép méretes keblekkel. És szünetben sokszor simán odamentem hozzá, ölelgettem, fogdostam neki, be is nyúltam sokszor melltartó alá is. Egyáltalán nem tűnt, hogy zavarta volna, pedig volt pasija (nem abban a suliban persze).
2/15 anonim 

válasza:

Meglestük a lányokat az öltözőben tesi óra után.
3/15 anonim 

válasza:

Még általános iskolában kivertem a farkam fizika vagy kémia közben. Az utolsó padban ültem. Középsuliban meg a nadrágon keresztül, mert rá voltam gerjedve az angol tanárnőre.
4/15 anonim 

válasza:

A mosdóba kikéredkeztem . És kivertem. 35f.
5/15 kyoman 

válasza:

Nagyon tetszett egy csaj az osztályból. Ki loptam táskájából a tornadresszét és óra közben kimentem mosdóba és szagolgatás közben farkam vertem majd mikor éreztem itt a vég belevertem. Szünetben sikerült visszacsempészni.
6/15 anonim 

válasza:

Tesi tanárnőt meglestem miközben átöltözött, közben kivertem
7/15 anonim 

válasza:

A suli épülete régi. Megtaláltuk a feljárót a padlásra. Egy barátnőmmel többször felmentünk szünetekben és három fiúnak engedtük, hogy bámulják mi van a bugyink meg a felsőnk alatt. Max hozzánk érhettek kézzel, más nem volt.
9/15 anonim 

válasza:

Tanárnő tesi órán Tűsarkuban rámlépett véletlen, azóta van ez a fetisem
10/15 anonim 

válasza:

Kivertem én is az órán annyira rágerjedtem a tanárnénire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!