Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt a legperverzebb dolog amit titokban csinaltatok az iskolaban?
Figyelt kérdés
tegnap 11:25
11/17 anonim 

válasza:

Dolgozatbeadás előtt mindig felizgultam, és orgazmusközeli állapotba kerültem, mikor már sietni kellett, mert kevés volt az idő.
Dunno why.
N
12/17 anonim 

válasza:

És akik kiverték órán, jó dolog g.cis alsóban ülni? Van egy szaga is...
13/17 anonim 

válasza:

Jó dolog igen és szaga nem durva. Hamar elveszti az illatát és egyébként nadrágon keresztül nem érezni ám.
15/17 anonim 

válasza:

Nem mindegy? Amit te mondasz, az felnőtt probléma. Abban az időben nem gondolkodtunk ilyeneken.
16/17 anonim 

válasza:

Kivertem én is a gatyába óra alatt
Meg amikor kisebb voltam, tesi óra mindig kötélmászással és rúdmászással indult. Én meg mindig késtem az öltözéssel, ezért valamiért izgatott voltam úgy mentem föl a kötélre meg a rúdra, hogy elélvezetem, de akkor még nem tudtam hogy mi az. Valamikor többször is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!