Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koliban hogy maszturbál nak?
Figyelt kérdés
Úgy tűnik kolis leszek és alapból naponta verem de koliban nem tudom elképzelni hogy hogy csinálják. Köszönöm a válaszokat.tegnapelőtt 01:19
31/38 anonim 

válasza:

Mondjuk a koliban pont nem felnőtt emberek vannak.
32/38 anonim 

válasza:

Egyetemi koliban azért 18-25 közt van a nagy többség, az nekem elég felnőtt. Mármint annyira mindenképp, hogy legyen annyi esze, hogy kitakarítja a gect
33/38 anonim 

válasza:

Az egyetem. De ez csak egy része a kolisoknak. Aki kolis, nem eredendően egyetemista.
34/38 anonim 

válasza:

Nagykorúaknak van ez a topic, feltételezem nem egy 13 éves fiú írta a kérdést.
36/38 anonim 

válasza:

27# A sperma lúgos kémhatású, azaz nem igazán hozza le a víz... Te tanultál kémiát? Lúg, azaz a sav semlegesíti. A víz nem semlegesíti az ondót. Utána meg, ha megszárad, ragad tőle minden, olyan, mint a folyékony ragasztó... A spermát a sav semlegesíti. A víz nem hozza le a spermát, max a sósav.
38/38 Floraa4 

válasza:

36-os akkor a kerdezo vigyen magaval a furdobe sosavat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!