Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik, srácok van köztetek olyan aki elfogadja elfogadná hogy olyan pasival ismerkedik aki cigizik? Miért?
Én elfogadom és szintén cigizek.😅
Volt párommal mielőtt összejöttünk volna akkor még nem dohányoztam de, nem is zavart. Nagyon tetszett nekem így nem zavart,h dohányzik. Mindnekinek vannak rossz szokásai szerintem a dohányzás csak egy a sok közül.🙂
28F
Nem dohányzó létemre nem zavarna a füstölés. Annyit bagóztak már körülöttem kölyökkorom óta, hogy passzív dohányosként "rászoktam" a cigifüstre.
Ami zavarna az a dohányzással járó mellékhatások. Például anyám már legalább 10 éve dohányzik és éjjelente olyan ordenáré nagy hangzavarra tud a füstölése miatt köhögni, hogy áthallatszik az egész lakáson és legszívesebben a fejem verném a falba, hogy hagyjon már a köhögésével aludni.
A párom dohányzik, és zavar, de nem tudok vele mit csinálni, felnott ember.
Nyilvan az egészsége miatt elsosorban, a másik, hogy nem olcsó, és mivel közös kasszán vagyunk, így az én pénzemet is cigire költi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!