Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg pasik, srácok van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg pasik, srácok van köztetek olyan aki elfogadja elfogadná hogy olyan pasival ismerkedik aki cigizik? Miért?

Figyelt kérdés
Az olyanokat is megértem aki nem fogadja el,de mégis most azokat kérdezem akik elfogadják!kort is írjatok
2019. jún. 11. 08:57
 1/4 0224 ***** válasza:
87%

Én elfogadom és szintén cigizek.😅

Volt párommal mielőtt összejöttünk volna akkor még nem dohányoztam de, nem is zavart. Nagyon tetszett nekem így nem zavart,h dohányzik. Mindnekinek vannak rossz szokásai szerintem a dohányzás csak egy a sok közül.🙂

28F

2019. jún. 11. 09:30
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szintén dohányzóként engem nem zavarna.20/f
2019. jún. 11. 11:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem dohányzó létemre nem zavarna a füstölés. Annyit bagóztak már körülöttem kölyökkorom óta, hogy passzív dohányosként "rászoktam" a cigifüstre.

Ami zavarna az a dohányzással járó mellékhatások. Például anyám már legalább 10 éve dohányzik és éjjelente olyan ordenáré nagy hangzavarra tud a füstölése miatt köhögni, hogy áthallatszik az egész lakáson és legszívesebben a fejem verném a falba, hogy hagyjon már a köhögésével aludni.

2019. jún. 12. 14:11
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A párom dohányzik, és zavar, de nem tudok vele mit csinálni, felnott ember.

Nyilvan az egészsége miatt elsosorban, a másik, hogy nem olcsó, és mivel közös kasszán vagyunk, így az én pénzemet is cigire költi.

2019. jún. 13. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!