Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nehéz olyan párt találni aki elfogadja azt hogy a másik kezdő, és nem csak egy futó kapcsolatban szeretné megélni a dolgokat?
Aki már régimotoros,annak fárasztó egy kezdő lelkesedését kezelni,amit az újdonság varázsa ad neked.
Túl intenzíven éled meg az érzelmeket.
Ezért ajánlott,jobb,ha egy szintén kezdővel ismerkedsz.
"Fiatal srácok nektek mennyire fontos egy kapcsolatban az érzelem,intimitás?"
Mindennél fontosabb.
Mindig is a tartós,érzelmeken alapuló dolgok érdekeltek.
És ez most sincs másként.
Amúgy fura ,h negatívumként emlegeted ,h kezdő vagy sok sráccal beszélgettem anno és sokan vonzónak tartották ,h addig egy heteró életet élő férfival lehetnek és úgymond ők vezethetik be a dolgok rejtelmeibe:)
27/p
Egy komoly, tartós kapcsolat arról szól (szerintem), hogy érzelem és intimitás. Most nagyon leegyszerűsítettem.
Hiszen, ha meg van az a varázs, a "kémia", akkor minden magától alakul ki... Elkezd az ember sokat gondolni a másikra, vágyik arra, hogy a közelében legyen, együtt éljenek meg dolgokat...
Viszont a melegek 90%-a nem akar elköteleződni. Evvan.
Azt vettem észre, hogy főleg a passzív fél szeretne komoly kapcsolatot, és az aktívok inkább "kellemes időtöltést". Ezért nagyon meg kell becsülni azt az aktívot aki komoly kapcsolatot szeretne!
(Viszont tapasztalatom szerint a normális, kedves aktívok mind kapcsolatban élnek...tisztelet annak aki normális és kedves, de nem él kapcsolatban).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!