Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 50 éves férfiként már tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

50 éves férfiként már tényleg nem lehet boldog az ember? Miért nehéz találni korombeli nőt?

Figyelt kérdés

Valamiért a fiatalabb nők találnak meg

Igaz elég sportos vagyok..

De hosszú távra nem érdekelnek mert

Nem egyszerre öregszünk..

febr. 12. 21:30
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
75%
Ki tudja, lehet, hogy egy fiatalabb szeretne téged a legjobban. Vagy te őt. A legjobb esetben kölcsönösen. Nem az életkor számít, egyenként sem mindenki az életkorának megfelelően öregszik. Van, aki már 26 évesen úgy néz ki, mint egy rozzantabb 40-es, van, aki meg 40+osként néz ki egy tizessel kevesebbnek. Egyébként is az számítson a leginkább, hogy ti szeressétek, megértsétek és elfogadjátok egymást.
febr. 12. 23:46
 12/26 anonim ***** válasza:
22%

...ír egy választ a 46 éves nő, természetesen odaírja a végére, aztán meg sok sikert kíván....

Rohadjak meg, sosem értettem az ilyen nőket.

gondolja, most feldobta a labdát, hülye pali majd szépen körberajongja, ő meg pattintja, egófényezve.

agyrém.

febr. 13. 04:14
 13/26 anonim ***** válasza:
90%

Egy 56 éves barátom,aki pár éve lett szingli,próbált ismerkedni korabeliekkel.De csak egy volt,akivel eljutott egy olyan napig,ami közös programokkal telt.

A hölgy 54 éves volt,jó kinézetű.Viszont az első közös programozás ebből állt :

- reklamációs ügyintézés a Díjbeszedőnél a vízszámla miatt

- időpont megbeszélés a nő fodrászánál,személyesen -kb fél óra pletyka,ez alatt a barátom az utcán sétálgatott az esős időben

-pelenka felíratás és beszerzés a nő 86 éves demens,ágyhoz kötött anyjának,majd a barátom segíthetett felcipelni a kilencedikre mindezt,mert a lift nem volt éppen jó.

Ezek után teljesen megérettem,amikor azt mondta,ő nem gondnoknőt,nem ápolónőt szeretne társnak és nem olyat,akinek ezek a "közös programok".Ezt így elmondta nőnek is,aki szitkok özönét zúdította rá,mondván, persze ha aláfeküdt volna, más lenne a véleménye.

A barátom soha többé nem akar korabeli savanyú nőkkel ismerkedni, még ha magányos marad akkor sem és teljesen megértem !

febr. 13. 05:56
 14/26 A kérdező kommentje:

9#

Köszönöm a biztatást..

Remélem nem vagyok tolakodó írtam pár kérdést privátba..

febr. 13. 07:12
 15/26 anonim ***** válasza:
milyen néven? kaptam párat
febr. 13. 08:48
 16/26 A kérdező kommentje:
Péter néven..
febr. 13. 09:08
 17/26 anonim ***** válasza:
53%

Hát nyilván nem vagyunk egyformák.

Én is fiatalos, sportos 50 éves férfi vagyok...én biztos, hogy legalább 10 évvel fiatalabb nőt tudnék elképzelni magam mellé... mert fiatalon tart!

De rád visszatérve abszolút lehetséges, mert a mai világban pont a 40- és korosztályban van rengeteg válás, a gyerekek már viszonylag nagyok és beüt a probléma, ráadásul unják már egymást 5-8 éve, de még 40-45 évesen újra lehet kezdeni... úgyhogy hajrá.

febr. 13. 09:15
 18/26 anonim ***** válasza:
45%
Bocs, de a boldogságnak nem feltétele párkapcsolat. A kérdésed szar.
febr. 13. 11:20
 19/26 A kérdező kommentje:

18#

18-as bocs ilyen szár vagyok én szeretek párkapcsolatban élni szeretek adni szeretek szeretni

febr. 13. 11:33
 20/26 anonim ***** válasza:
Az oké, de akkor ennek megfelelően tedd fel a kérdést.
febr. 13. 13:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!