Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok erről a szituációról?
Általában minden nap beszélünk. Ez a második, hogy előfordult az, hogy nem jelentkezett pár napig, pedig láttam elérhetőnek. Tegnap a hűségről kezdtem posztolni, mert bevallom, hogy másik nő volt az első gondolatom illetve levettem a közös képünket is.
Reggel rám írt, gondolom amiatt, mert látta ezeket....
"Szia Baba, hogy vagy? 😘"
Én annyit válaszoltam, hogy "!! Nem akarok veled beszélni, tudnod kellene, hogy miért és ne nézz mégegyszer hülyének"
Elolvasta, látta, de nem válaszolt.Pedig ma többször is volt online 5 percre.
Nekem tudjátok mi furcsa, ha ilyen üzenetet kapnék és a másik fontos, próbálnám megmagyarázni vagy vmi.
Nektek mi a véleményetek úgy aaz egészről?
Nem bonyolult ez arany anyám. Egyáltalán nem az.
Szóval nem csak a szexben, de jogilag is kihasznál.
Azért akar házasodni, hogy meglegyen a státusza.
Te meg olyan hülye vagy már megbocsáss, hogy még a megcsalást meg a hazudozást is elnézed neki.
Már komolyan nem tudom mi az istenf@szát írjak neked, hogy végre elhidd, hogy ez a férfi nem szeret, csak használ. Egy hazug ember ígérete sokat nem ér. Ha egy házasságban is felrúgta az esküt, szerinted az adott szava számít neki?
Ez a srác egy sétáló red flag, a két szemeddel látod mit csinál, de te túl naív vagy hogy elhidd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!