Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok erről a szituációról?
Általában minden nap beszélünk. Ez a második, hogy előfordult az, hogy nem jelentkezett pár napig, pedig láttam elérhetőnek. Tegnap a hűségről kezdtem posztolni, mert bevallom, hogy másik nő volt az első gondolatom illetve levettem a közös képünket is.
Reggel rám írt, gondolom amiatt, mert látta ezeket....
"Szia Baba, hogy vagy? 😘"
Én annyit válaszoltam, hogy "!! Nem akarok veled beszélni, tudnod kellene, hogy miért és ne nézz mégegyszer hülyének"
Elolvasta, látta, de nem válaszolt.Pedig ma többször is volt online 5 percre.
Nekem tudjátok mi furcsa, ha ilyen üzenetet kapnék és a másik fontos, próbálnám megmagyarázni vagy vmi.
Nektek mi a véleményetek úgy aaz egészről?
Hány évesek vagytok?
Mert azért ez nem egy felnõtt reakció, hogy ahelyett, hogy a félelmeidet a pároddal beszélnéd meg, a facsére posztolgatsz ilyen ködös kirohanásokat.
Adott erre egyéb okot?
Okés szóval veled csalta az asszonyt, de te benne maradtál mint szeretõ?
Ez akkor egy ismétlõdõ dolog, tudtad mit kapsz, csak azt hitted majd megváltozik?
Felesége van.
És te ki vagy neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!