Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondolnátok erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok erről a szituációról?

Figyelt kérdés

Általában minden nap beszélünk. Ez a második, hogy előfordult az, hogy nem jelentkezett pár napig, pedig láttam elérhetőnek. Tegnap a hűségről kezdtem posztolni, mert bevallom, hogy másik nő volt az első gondolatom illetve levettem a közös képünket is.

Reggel rám írt, gondolom amiatt, mert látta ezeket....

"Szia Baba, hogy vagy? 😘"

Én annyit válaszoltam, hogy "!! Nem akarok veled beszélni, tudnod kellene, hogy miért és ne nézz mégegyszer hülyének"

Elolvasta, látta, de nem válaszolt.Pedig ma többször is volt online 5 percre.

Nekem tudjátok mi furcsa, ha ilyen üzenetet kapnék és a másik fontos, próbálnám megmagyarázni vagy vmi.

Nektek mi a véleményetek úgy aaz egészről?

2024. febr. 7. 18:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd őt. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ideig-óráig más. Férjem csalta az exbarátnőjét (velem is akarta még több éve), majd amikor összejöttünk én is azt hittem, majd mellettem más lesz. 3 hónapja em voltunk házasok, amikor már csalt. Mikor elhagytam, akkor komolyra fordult a dolog a szeretővel, amikor gyerekkel kapcsolatban találkoznunk kellett, egyfolytában nyomult rám...

Ezt csak azért írtam le, mert kutyából nem lesz szalonna. El ne hidd, hogy miattad hagyta ott a feleséget. A feleség hajította ki őt, nálunk is ez lett mondva🤣

2024. febr. 7. 19:13
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
Elvált miattad, és nem éltek együtt?
2024. febr. 7. 19:15
 13/34 anonim ***** válasza:
87%
Sok pasi elhúz ha a nőnek baja van. Es csak az kell nekik ha a nő épp kenyérre kenhető. Amugy meg menekulnek.
2024. febr. 7. 19:21
 14/34 anonim ***** válasza:
89%

"!! Nem akarok veled beszélni, tudnod kellene, hogy miért és ne nézz mégegyszer hülyének" - Te zártad le, akkor mi a kérdés? Ilyen esetben abból szokott baj lenni, ha zaklat.

"Elolvasta, látta, de nem válaszolt" - Tehát nem zaklat. Korrekt

2024. febr. 7. 19:21
 15/34 anonim ***** válasza:
89%
Őrlődj magadban, lesz.rja.
2024. febr. 7. 19:23
 16/34 anonim ***** válasza:
94%
Ilyen üzenet után én úgy venném, hogy szakítottunk.
2024. febr. 7. 19:30
 17/34 anonim ***** válasza:
42%
Nem komoly a csaj...szerintem hagyjad...aki napokig nem ír az megette a fene...ha számítanál bármit is neki akkor annyit írt volna hogy bocsi ne haragudj dolgom volt 1-2x tudtam csak fellépni vagy vmi hasonló...de hogy ennyit írt szerintem nem akar semmi komolyat😅
2024. febr. 7. 19:31
 18/34 anonim ***** válasza:
100%
Ja bocsi most látom paliról van szó...hagyjad ahol van egy másik nő akkor azt hagyjad...keress mást ha mellette így irkál veled akkor veled is megteheti
2024. febr. 7. 19:34
 19/34 anonim ***** válasza:
100%

Hát, erre mondják azt, hogy dodged a bullet.

Örülj neki, hogy nem gabajodtál bele jobban. Nincs közös albárleti szerzõdés, házasság, hitel, gyerek, kutya. Hálistennek.

Hagyd ott, nem fog változni.

Ha meg vele maradsz, pontosan tudod mit és kit kapsz, szóval ne sírjon a szád ha ismétlõdik ami volt korábban is. Megmutatta ki õ, és pontosan azt kapod majd, amit az ex is. Igen, csalni fog, ezen nem változtat se közös gyerek, sházasság, semmi.

Neki morálisan belefér a megcsalás, annyira, hogy nem is titkolja.

2024. febr. 7. 19:34
 20/34 anonim ***** válasza:
100%

"Nem akarok veled beszélni, tudnod kellene, hogy miért és ne nézz mégegyszer hülyének"

"Nekem tudjátok mi furcsa, ha ilyen üzenetet kapnék és a másik fontos, próbálnám megmagyarázni vagy vmi."

Nő vagyok, és ha nekem írná azt akár a párom, akár bárki más, hogy nem akar velem beszélni, akkor biztos nem keresném. Felnőtt emberként kezelek mindenkit, van súlya annak, amit kimond, én pedig tiszteletben tartom a döntését.

Ha meg azt sérelmezné, hogy ezek után tényleg nem keresem, akkor nem tudnám többé komolyan venni. Nem tudnék párkapcsolatot elképzelni olyan emberrel, akinek őszinte kommunikáció helyett a játszmázás meg az érzelmi manipuláció a megoldókulcs az életében.

Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha a feleségét megcsalta, őt meg letagadta neked, amikor veled ismerkedett, akkor már tisztában lehettél vele, hogy mennyire őszinte, megbízható, mennyire számítanak neki mások érzései, és mi minden belefér az erkölcsi értékrendjébe.

Megértem, hogy rosszul érint, ha úgy érzed, hogy nem hűséges hozzád sem, de az meglep, hanem másra számítottál ilyen előzmények után.

2024. febr. 7. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!