Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolnátok erről a szituációról?
Általában minden nap beszélünk. Ez a második, hogy előfordult az, hogy nem jelentkezett pár napig, pedig láttam elérhetőnek. Tegnap a hűségről kezdtem posztolni, mert bevallom, hogy másik nő volt az első gondolatom illetve levettem a közös képünket is.
Reggel rám írt, gondolom amiatt, mert látta ezeket....
"Szia Baba, hogy vagy? 😘"
Én annyit válaszoltam, hogy "!! Nem akarok veled beszélni, tudnod kellene, hogy miért és ne nézz mégegyszer hülyének"
Elolvasta, látta, de nem válaszolt.Pedig ma többször is volt online 5 percre.
Nekem tudjátok mi furcsa, ha ilyen üzenetet kapnék és a másik fontos, próbálnám megmagyarázni vagy vmi.
Nektek mi a véleményetek úgy aaz egészről?
"Mert azért ez nem egy felnõtt reakció, hogy ahelyett, hogy a félelmeidet a pároddal beszélnéd meg, a facsére posztolgatsz ilyen ködös kirohanásokat."
Meglepődnél, 60-as kolléga csinálja ugyanezt.
Attól, hogy TE megmondod neki, hogy ha lehet ne gázoljon a lelkedbe, nem fog megváltozni. Az a probléma, hogy a saját farka fontosabb mint mádok érzelmei.
Szerintem minden normális ember tudja, hogy a megcsalás fáj, senki nem szeretné, hogy csalják meg hazudozzanak neki.
Ezt ez a férfi is tudja.
Csak nem érdekli ki mit érez. Neki nem morális probéma a megcsalás.
Ez nem fog változni, tök mindegy hogy direkt kéred-e vagy sem.
Ez pont olyan, hogy egyértelmûnek kellene lennie, hogy ez nem oké.
Azzal, hogy továbbra is hagyod magad hülyíteni, csak beigazolod azt, amit õ már elkönyvelt magának, hogy ezt veled meg lehet csinálni.
Az, hogy te rimánkodsz, csak háttérzaj a fülében.
"Meglepődnél, 60-as kolléga csinálja ugyanezt."
Nem lep meg sajnos. De felnõttet írtam, nem nagykorút. Nem mindenki nõ fel attól, hogy idõsebb lesz.
Jól sejted csillagom, ha 3 napig le se sz.rja a fejed akkor pont annyit érsz neki. Tök jól megvan nélküled 3 napig, nem fogsz neki hiányozni az elkövetkező 30 évben sem ha elválnak az útjaitok (max. a punettid amikor ép' nem jön össze neki valami, de ez már más történet 😅).
Ha szeretek valakit akkor nem tudnám megállni, hogy 3 napig semmit se tudjak róla, egyáltalán semmit se kommunikáljunk. Vond le a konzekvenciát és ne hisztizz mint egy óvodás.
"20. Ebben nincs igazad. .... Én nem játszmáztam, őszintén kommunikáltam."
Arra értettem a játszmázást a te részedről, hogy konkrétan leírod neki, hogy "nem akarok veled beszélni", utána pedig azt sérelmezed, hogy nem hív fel, hogy magyarázkodjon, mert te ezt vártad volna el tőle.
Kommunikálni meg az ellenkezőjét kommunikálod felé.
Azt a részét még mindig nem értem, hogy ha tényleg miattad vált el, akkor hogy lehet, hogy még csak együtt sem éltek.
Sosem értettem, hogy miért annyira naivak az emberek, hogy bizalmat szavaznak egy félrekufircolónak. Ez egy tulajdonság, ami max. akkor változhat meg, ha már nem lesz képes a szexre.De akkor sem azért, mert ő valóban megváltozott, hanem nem megy már neki a dugás. Így már nem tud ugrálni.
Fel kellene nőni kérdező és nem a
nőknek szóló romantikus mesekönyvek alapján
élni. A valóságban minden más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!