Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember miért képtelen felfogni, hogy szakítás után nem kötelező utálnod az exed, tisztelheted mint embert sőt egy baráti kapcsolat is fennmaradhat?
Mert az aztán baromi nagy észérv, hogy játszod a jósnőt, aki már előre tudja, hogy fel fog lobbani a tűz! Te mindentudó vagy.
Olvasd vissza, hogy milyen módon írtál választ te! Azt írtad, hogy aki tartja a kapcsolatot az exszel az függ tőle:
"Kevés olyat ismerek, akik "baráti" kapcsolatot tartanak fenn exükkel vagy exeikkel, ezek mindegyike súlyosan torzult személyiség, és a barátságuk valójában nem barátság, hanem valamiféle függőségi viszony."
Te neked az összes ember, aki szót vált az exszével, vagy köszön neki nemhogy ráír hébe hóba, illetve beül vele egy kávéra az beteg ember!
Na ha te szerinted így van akkor más nyugodtan gondolhatja, hogy hamarabb az beteg, aki féltékeny ok nélkül és bemagyaráz magának minden eshetőséget mint ahogyan te magad tetted!
Ez ilyen egyszerű.
Ha te másra követ dobálsz akkor más is megteheti veled ugyanazt.
A te baráti hálózatod nem a Szentírás. Eléggé baj hogy az összes létező felnőtt embert egy skatulyába raksz, mert arról tanúskodik, hogy szélsőséges nézeteket vallasz.
Aki csak fekete-fehér mentálissal rendelkezik az fél kilépni a komfortzónából többnyire, unintelligens, vagy önértékeléssel van problémája.
Amit én most is meg azelőtt is felsoroltam LEHETŐSÉGEK voltak, egyáltalán nem biztos, hogy úgy van. Lehet a kérdező ad neki rá okot, hogy nyavalyogjon az ex miatt, nem érzi, hogy szereti, mert nem mutatja ki.
De akkor is hiába állítja választás elé úgyse ő a befutó.
Nagyon gáz, hogy egy férfi miatt annyira ki van, hogy ultimátumot ad neki.
Tehát még mindig önbecsülésévél akad baki.
Na de legyek incel, meg legyek bármi ha attól jobban érzed magad drága.
Vannak olyan helyzetek is, mint például nálunk, hogy a gyerek miatt tartjuk a kapcsolatot.
A nőnek ez sem tetszik, holott neki 4 gyereke van 4 apától, de csak egyel tartja a kapcsolatot.
Még nem találkozott a gyerekkel, de nem is nagyon támogatom a dolgot.
Beszéltem a nővel, mikor lebuktak anno, nem volt épp kedves, uszítja ellenem az exemet, az meg hülye és bedől neki.
Persze azt hozzátenném, hogy apuka amikor jön a gyerekhez vagy én viszem, egyfolytában bepróbálkozik. Ez meg már szánalmas.
Azt gondolom, a nő a házra, kocsira pályázik, ezért akarja kisajátítani az exemet. Már próbáltam neki mondani, de egyik fülén be, másikon ki.
Ha viszont visszahallom, hogy a gyereknek vagy előtte uszít, hát akkor vagy haja vagy foga nem marad, eddig ígyis türelmes voltam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!