Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok ember miért képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért képtelen felfogni, hogy szakítás után nem kötelező utálnod az exed, tisztelheted mint embert sőt egy baráti kapcsolat is fennmaradhat?

Figyelt kérdés
Ez a jelenlegi barátnőmnek nagyon komoly problémát okoz, nekem meg egy barátot kellene beáldoznom ami nem fair.
febr. 4. 09:41
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
29%
Mert a sértett sosem ért egyet a döntéssel aki ellen “elkövetik”. Nem tud már barátként tekinteni rád azok után. Abban egyetértek hogy valóban nem kellene gyűlölni és keresztbe tenni egymásnak.
febr. 4. 09:47
 2/44 anonim ***** válasza:
57%
Utálni, gyűlölködni valóban nem kell, de nekem sem tetszene, ha a barátom azzal bratyizna, akit előttem kúrt. Instant kuka az ilyen ember.
febr. 4. 09:49
 3/44 anonim ***** válasza:
69%
Azért mert nincs érzelmi intelligenciájuk...
febr. 4. 09:51
 4/44 A kérdező kommentje:

2

“ ha a barátom azzal bratyizna, akit előttem kúrt. Instant kuka az ilyen ember.”

Egy emberi kapcsolatot a kúrásra redukálni eléggé kutya szint, nem?

febr. 4. 09:54
 5/44 anonim ***** válasza:
61%
Én azt nem értme, hogy ha képtelen vagy leszakadni az exedről, akkor, miért nem keresel olyan nőt, akinek ez belefér.
febr. 4. 09:56
 6/44 A kérdező kommentje:

5

Miért kellene leszakadni? Ami a szakítás után van már semmi köze ahhoz ami előtte volt. Talán nem az alapján kéne megítélni?

febr. 4. 09:58
 7/44 anonim ***** válasza:
31%

Van ilyen, de azert egy nem szép szakítás utan,ha végrr vege egy rossz kapcsolatnak, nehogymár az legyen a rossz, aki utálja a másikat.

Tudom, ha úgy lenne, se ismerned be, de fordított eset neked tetszene?

febr. 4. 10:01
 8/44 A kérdező kommentje:

7

Talán az nem ugrik be, hogy esetleg nem passzoltatok, nem feltétlen a másik a megtestesült ördög?

Tehát az emberi butaság lesz az oka ennek én úgy látom.

febr. 4. 10:08
 9/44 anonim ***** válasza:
53%

Neked az nem ugrik be,hogy nem vsak az ideális kis világod van, amiben minden ember aranyos, max nem passzolnak, hanem léteznek személyisegzavaros, gonosz, nárcisztikus emberek? Csak hogy ne soroljak fel mindent.

Szóval ne te butázd le az embereket, légy szíves

febr. 4. 10:11
 10/44 anonim ***** válasza:
29%

Főleg, hogy bele se gondolsz fordítva,el se ismered, hanem inkabb lehülyezel mindnekit.

Ez nem intelligens gondolkodasra vall

febr. 4. 10:15
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!