Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ember miért képtelen felfogni, hogy szakítás után nem kötelező utálnod az exed, tisztelheted mint embert sőt egy baráti kapcsolat is fennmaradhat?
2
“ ha a barátom azzal bratyizna, akit előttem kúrt. Instant kuka az ilyen ember.”
Egy emberi kapcsolatot a kúrásra redukálni eléggé kutya szint, nem?
5
Miért kellene leszakadni? Ami a szakítás után van már semmi köze ahhoz ami előtte volt. Talán nem az alapján kéne megítélni?
Van ilyen, de azert egy nem szép szakítás utan,ha végrr vege egy rossz kapcsolatnak, nehogymár az legyen a rossz, aki utálja a másikat.
Tudom, ha úgy lenne, se ismerned be, de fordított eset neked tetszene?
7
Talán az nem ugrik be, hogy esetleg nem passzoltatok, nem feltétlen a másik a megtestesült ördög?
Tehát az emberi butaság lesz az oka ennek én úgy látom.
Neked az nem ugrik be,hogy nem vsak az ideális kis világod van, amiben minden ember aranyos, max nem passzolnak, hanem léteznek személyisegzavaros, gonosz, nárcisztikus emberek? Csak hogy ne soroljak fel mindent.
Szóval ne te butázd le az embereket, légy szíves
Főleg, hogy bele se gondolsz fordítva,el se ismered, hanem inkabb lehülyezel mindnekit.
Ez nem intelligens gondolkodasra vall
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!