Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok ember miért képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért képtelen felfogni, hogy szakítás után nem kötelező utálnod az exed, tisztelheted mint embert sőt egy baráti kapcsolat is fennmaradhat?

Figyelt kérdés
Ez a jelenlegi barátnőmnek nagyon komoly problémát okoz, nekem meg egy barátot kellene beáldoznom ami nem fair.
febr. 4. 09:41
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
94%
Én nekem simán beleférne ha nem rajta lógnál állandóan, velem beszélnéd meg a gondjaid. De ha mindig ő vele lennél, ő neki szaladnál elujsagolni bármit, akár titkaid akkor mehetnél a búsba. Természetesen ha észrevenném miután bemutatnál neki, hogy ő féltékeny lenne rám, direkt uszítana ellenem és ilyesmik akkor is repülnél. Úgyhogy nem mindegy milyen a minősége annak a barátságnak és milyen mértéket ölt. De ez érvényes új barátságra őszintén szólva azonos neművel is, mert ha többet lennél a haverral mint velem akkor se lenne értelme veled lennem...
febr. 4. 14:22
 22/44 anonim ***** válasza:
27%

Aki valaha a szerelmed/szeretőd volt, az nem a barátod. Lehet jó kapcsolatod valakivel attól, hogy szakítottatok, de nem a barátod. A barátságban nincs semmiféle szexuális töltet. Ha valaha valakit vonzónak találtál szexuálisan, az a vonzalom bármikor újra fellángolhat.

Kevés olyat ismerek, akik "baráti" kapcsolatot tartanak fenn exükkel vagy exeikkel, ezek mindegyike súlyosan torzult személyiség, és a barátságuk valójában nem barátság, hanem valamiféle függőségi viszony. Olyat, aki valódi baráti kapcsolatot tart fenn egy exével meg egyet sem. De nyilván az én kapcsolati hálómban lehet a hiba.

febr. 4. 15:51
 23/44 anonim ***** válasza:
37%

"Ez a jelenlegi barátnőmnek nagyon komoly problémát okoz..."

Én csak erre annyit tudok írni, hogy akkor szakíts vele, mert 100%, hogy ha új ismerősi viszonyt/haverságot/barátságot kötsz más nővel ő akkor is ki fog akadni azért, mert magából indul ki.

Aki zsigerből és anélkül, hogy belegondolna, hogy vajon miért lehet működőképes barátság exek között IS az végtelenül ostoba, vagy ő maga vágyakozik valamelyik exe után, haragszik rá, nem lépett túl rajta, csúnya szakítás történt, vagy képes félrelépni bárkivel, esetleg olyan önbizalomhiányos kis senki!

Ott volt az Angyalföldi gyilkos, aki kinyírta a csajt azért, mert Olaszországból (!!!) a baráttal tartotta a kapcsolatot. Az is valami beteg lélek volt. És a nő sajnos nem rúgta időben ki.

Senki sem tilthatja meg a másiknak, hogy mit csináljon, kivel áll szóba. Ha nem tetszik keressen mást!

Korlátozó, önbizalomhiányos liba, vagy egy csalfa féreg, aki már félrejárt és azért van betojva csak persze nem köti az orrodra!

febr. 4. 16:15
 24/44 anonim ***** válasza:
60%

"Ha valaha valakit vonzónak találtál szexuálisan, az a vonzalom bármikor újra fellángolhat."

Mert új személy mellett nem csábulhat el senki, vagy mi van? 🤣

febr. 4. 16:19
 25/44 anonim ***** válasza:
29%

"Mert új személy mellett nem csábulhat el senki, vagy mi van?"

Bocs, de ez milyen torz logika már? Nyilván új személyekkel sem kezdesz nyakló nélkül baráti kapcsolatokat ápolni az ellenkező nemből, pontosan ugyanebből az okból. Feltéve, hogy szereted és tiszteled a párodat annyira, hogy sem féltékennyé tenni, sem megcsalni nem akarod.

De ha már itt tartunk, az új személynél legalább esély van arra, hogy a párod nem találja őt vonzónak. Az exét viszont biztos, hogy valaha vonzónak találta.

febr. 4. 16:29
 26/44 anonim ***** válasza:
57%

Te magad írtad, hogy valaha!!!

Az még mindig nem egyenlő azzal, hogy most vagy jövőben is annak tartja, fogja tartani. Ráadásul hiába hogyha a másik tényleg csak barátként tekint rá! Nem csak az egyik félen múlik SOHA, hogy mi alakulhat ki! Torz logika az, hogy nem tartja a kapcsolatot semmilyen formában az exszel, de attól még más megtetszhet neki? Oké, legyen. És ahhoz mit szólsz, hogy nem tartja az exszel a kontaktust, de akkor is érez iránta valamit? Mert ugye nem tudhatod első perctől fogva csak akkor ha bukta van.

Az a baj, hogy annyi önbizalomhiányos kis senki emberek vannak, hogy minden szembejövő ellenkező neműre féltékenyek. Vagy csalfa gerinctelen csúszómászók, nincsenek ők túl az exen és kivetítik a jelenlegi párjukra.

Csak persze könnyebb arra fogni, hogy biztosan a párjuk fog félrekefélni merthát az exszel bratyizik. Már csak e fajta gondolatok önbizalomhiányból fakadnak!

Aki bízik a párjában és ő kifejezi, hogy nincs is oka aggodalomra az nem csinál nagy ügyet egy darab exből. Főleg nem nárcinak nem hordja le. De ha már annyira nem bírja a helyzetet akkor nem döntés elé állítsa, nem nézeti le magát hanem kirakja! A híres barátnője lassan ultimátumot ad neki ahelyett, hogy elhagyná. No comment.

Kérdező tedd ki te, akad majd magabiztosabb nő is számodra, hidd el! A te csajod éretlen, kisebbségi komplexusú, vagy mint írtam hűtlen típus, aki magából indul ki. Jobb lesz neked nélküle.

febr. 4. 16:40
 27/44 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem is jobban járna, ha kirakná. A lánynak így van esélye találni olyat, aki nincs az exére annyira ráfüggve, hogy az új kapcsolatát is eldobná miatta.
febr. 4. 16:50
 28/44 anonim ***** válasza:
59%

Azért egy új kapcsolat amiben már be akarja szabályozni a másikat nem ér annyit, mint egy barátság.

De mint írtam ne korlátozza hanem dobja ki. Aki már ilyesmire képes, féltékenységi jelenetekre egy új párkapcsolatban az nincs önmagával rendben, baromira nincs önbizalma és értelemszerűen önbecsülése se.

Úgyhogy úgyis ott kötünk ki, hogy a csajnak van problémája önmagával rendesen. Megalázza saját magát egy férfi miatt!

Pedig az a férfi nem fogja őt választani pontosan amiatt amilyen hiányosságai vannak. Ha nem "hisztizne" választás elé állítaná akkor lehet saját maga szabadulna meg az exsztől, de még az is lehetséges, hogy az ex tenné meg. Nem kéne más emberre erőltetni dolgokat amire nincs befolyása és igazából joga sincs hozzá. Aki nekem mgmondaná, hogy ne próbáljak még egy pontot se váltani az exszel, vagy még köszöni se neki az utcán pedig én nem titkoltam előle soha, vagy ő maga kérdezősködött róla, kíváncsi volt rá hogyan néz ki és ilyen hasonlók azt úgy vágnám ki, hogy csak úgy zuhogna! Senki még egyszer leírom nem tilthatja meg a másiknak, hogy mit érezzen, tegyen és aki magával nincs rendben valami miatt annak még kapcsolat se való!!!

febr. 4. 16:59
 29/44 anonim ***** válasza:
23%
Nyugodj már le:D Szerinted a lány hány perc alatt talál másik pasit? Konkrétan elmegy egy koncertre és 4-5-en elkérik a telefonszámát. Felregisztrál egy társkeresőre, instant 200 lájk. Nyugodtan barátkozhattok az exeitekkel.
febr. 4. 17:04
 30/44 anonim ***** válasza:
49%
Ki szólalt meg...Aki nárcinak nevezte a kérdezőt és meg torz mentalitásról írt meg persze a vonzalom valaha feléled mert hát te jós vagy. Szerencsétlenség vagy és amikor észérvekkel valaki felmossa veled a padlót akkor már váltasz arra, hogy milyen jó lányként létezni. Hát nem igazán az ő esetében, de a te cipődben sem járnék jósnőcske, mert mindketten önbizalomhiányos nullák vagytok. És mehet belétek 1000 farok is ti akkor is azok maradtok. 🤣🤣🤣
febr. 4. 17:12
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!