Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Sok ember miért képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok ember miért képtelen felfogni, hogy szakítás után nem kötelező utálnod az exed, tisztelheted mint embert sőt egy baráti kapcsolat is fennmaradhat?

Figyelt kérdés
Ez a jelenlegi barátnőmnek nagyon komoly problémát okoz, nekem meg egy barátot kellene beáldoznom ami nem fair.
febr. 4. 09:41
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
45%

1. Nem vagy képes továbblépni, ezért barátságban akarsz maradni.

2. ha lesz egy új társad az baromira nem fog örülni ha az exeddel barátkozgatsz. Azaz EX nem egy régi barát.

És senki nincs aki örülne annak ha a párja az exével barátkozna.

febr. 4. 10:19
 12/44 anonim ***** válasza:
71%

9: Szerintem sehol nem írta a kérdező, hogy minden exszel jóba kell lenni, és csak cuki emberek vannak, akik éppenséggel elhidegültek egymástól. Kb. arról ír, hogyha van olyan ex, akivel nem volt nagy balhé, dráma, és emberileg továbbra is kedveled.

Kérdező, sokan féltékenykednek. Ez lehet pusztán önbizalomhiányból, de lehet korábbi rossz tapasztalatból is, tényleg történt megcsalás ilyen barátkozós sztoriknál, vagy közvetett tapasztalat, ismerősnél látott erre példát. Nyilván létező jelenség, de sokan tényleg nem hiszik, hogy lehet úgy is jó viszonyban maradni az exszel, és valamilyen szinten kapcsolatot tartani, hogy nem akarsz már vele sem szexelni, sem párkapcsolatot. Láthatod, milyen szélsőséges reakciók vannak, senki rá se kérdezett, mit takar pontosan a barátkozás.

febr. 4. 10:31
 13/44 anonim ***** válasza:
31%

Azért, mert az a legritkább esetben fordul elő, hogy két ember úgy szakítson, hogy az a szakítás senkinek sem fáj, mindenki racionálisan belátta, hogy a másik remek ember, csak nem illettünk össze, és hogy egyik fél részéről sem maradtak érzelmek.

Amúgy meg a nárcisztikus emberek szokása háremet fenntartani az exekből. Aki partnerként ezt nem tudja elfogadni, az nem biztos, hogy unintelligens, csak lehet, hogy korábban már pórul járt ilyesmi miatt.

febr. 4. 11:54
 14/44 anonim ***** válasza:
43%

13

Szerintem meg a nárcisztikus emberek szokása, hogy minden exükre köpködnek.

febr. 4. 12:06
 15/44 anonim ***** válasza:
42%

Vékony jégen táncolsz Kérdező. Nagyon véded az exedet, nagyon ragaszkodsz hozzá. Ha az ex egy picit odatenné magát, fel tudná benned izzítani a tüzet.

Nem kell utálni az exet. Nem kell kitörölni, mintha sose lett volna. De ebből a "kapcsolat nem működött, de tiszteljük, szeretjük egymást" típusú barátságból csak idő kérdése, hogy újra szex legyen.

febr. 4. 12:30
 16/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem mindenki ennyire szexcentrikus ösztönlény ám... De persze mindneki magából indul ki.
febr. 4. 12:56
 17/44 anonim ***** válasza:
43%
Én már kidobtalak volna, elvárom a páromtól, hogy tiszteljen engem és az érzéseimet.Te miért nem vagy képes felfogni, hogy a nők 99%-a nem szereti, ha az előző barátnőt akit nem csak d.gott, hanem szerelmemnek, kicsimnek hívott ugyanúgy az életed része marad. Akit pedig nem érdekel az valószínű nem is szeret, csak jobb a semminél. Inkább te nőj fel és engedd el a múltat, emberek jönnek mennek, magaddal cseszel ki.
febr. 4. 13:18
 18/44 anonim ***** válasza:
32%

Utolsó te jó beteg vagy! Annyit nem fogsz fel hogy a szerelem átmegy szeretetbe. Plusz sok nőtől idővel elmegy a kedvünk szexuálisan!(Nem véletlenül!) Gondolom te is ilyen vagy... Azért vergődsz itt.

Akit évekig szerettünk nem dobjuk a kukába csak úgy mint ti nők! Mennyi elkúrt agyú nő van itt...

febr. 4. 13:36
 19/44 anonim ***** válasza:
43%
A szerelem átmegy szeretetbe, igen, mondjuk 20 éves házasoknál. Nem azzal a nővel, akivel két évig voltál együtt.
febr. 4. 13:39
 20/44 anonim ***** válasza:
69%
Mert nem mindegyik ember egyforma. Van akinek belefér van akinek nem. Én egy alkalommal tudom kvázi elnézni, ha van közös gyerek. Akkor nyilván a gyerek érdeke, hogy az exek jól kijöjjenek. De sem saját sem másik részről nem akarok baráságot az exbarátnővel/barátal. Nem utálom az exeket és savazni se kell őket egyik részről sem, de egyszerűen nincs helyük a jövőben. Ha vége akkor vége. Nem kívánok rosszat neki, még annak se aki egy igazi paraszt volt. Ettől nem vagyok se szemét se agyatlan. Egyszerűen más az ami számomra elfogadható. Egyszerűen el kell fogadni, hogy két tábor van. A probléma akkor van, ha olyan felek kezdenek párkapcsolatba akik ellentétes táborban vannak. Mint ahogy nálatok. Mérlegelj ki a fontosabb az ex barátsága vagy a jelenlegi pároddal való kapcsolatod.
febr. 4. 13:59
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!