Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival, nagyon tetszik. Mivel a kávézós ucsorgesek olyan feszengosek, gondoltam, a következő randira inkább meghívom magamhoz. Nem lenne ellenemre, ha több is történne már köztünk. Mondta, hogy oké, jön. Aztán valahogy azt éreztem, hogy nem annyira lelkes, mint én. Ezért lemondtam valami programra hivatkozva. De szeretnék még vele találkozni. Most nem tudom, hogy elmondjam-e neki ezt a fullentest, hogy mi volt a valódi ok, vagy hagyjam?

2024. febr. 2. 08:53
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%
Várjuk jövő héten a folytatást...
2024. febr. 2. 14:35
 52/69 A kérdező kommentje:
Jólvan, jövő héten megint felhívom, aztán lemondom :D
2024. febr. 2. 14:36
 53/69 anonim ***** válasza:
100%

Ahh, ez most komoly?

Végem van rajtad. XD

Te most ennyire nem bírsz a nemi szerveddel? Vagy ennyire tudni szeretnéd, hogy oda van érted szex formájában?

Ha neked a "lassúzás" nem fér bele akkor ne randizz vele tovább, de ne csinálj már magadból kétségbeesett bohócot.

Mert bakker annak tűnsz.

Ha már egyszer annyira dugni akarsz, vagy orális szexet, tapit akkor meg hívd fel aztán elválik.

Ne játszmázz aztán mondd le a randikat, mert ő vág ki téged, mint a szart.

Rendesen lenézeted magad.

Engem zavar, téged hogy-hogy nem? :DDD

2024. febr. 2. 14:42
 54/69 A kérdező kommentje:
53- neked mi bajod van, de komolyan?
2024. febr. 2. 14:47
 55/69 anonim ***** válasza:
92%

Az a bajom, hogy nő létedre lenézeted magad egy farok miatt, akinek LEHET egyáltalán nem kellesz, vagy olyan beszari nyuszi, hogy neked kell nő helyett férfiként viselkedni!

Mióta normális, hogy annyira oda vagy a f@szért, hogy olyan hülyeségeket csinálsz mint felhívod aztán lemondod a randit? Hívd fel aztán másszál rá ha annyira nem bírsz magaddal, vagy keress olyan faszt, aki rögtön az első randin megb@sz.

Szívesen HP!

2024. febr. 2. 14:51
 56/69 A kérdező kommentje:

Tyű, ez aztán szep volt! Bármikor jogom van lemondani randit, nem hinném, hogy ezzel lenezetem magam. Ha ennyire zavar a történet, lapozz tovább.

Szívesen!

2024. febr. 2. 14:53
 57/69 anonim ***** válasza:
100%

Jogod van természetesen, de azzal nem éred el az óhajtott célt, hogy debilt csinálsz magadból. Lemondod még egyszer, vagy kétszer aztán jól picsán rúg képletesen, mert nem fogja magát tenni debillel, mint te vagy. Ugye nem vagy 25+ éves? Mert ha az vagy nemhelyes vagy és kezelésekre kellene járnod. Nem azért, mert szexet akarsz, azzal nincs baj tényleg. De hogy mikre vagy hajlandó érte és mégis attól vagy beszarva, hogy ribizlinek nézne egyszerűen beteges! Egy csöppnyi önbizalmad, önbecsülésed se van. Hiába fekszik le veled, hiába jön össze veled te a hiányosságaiddal tönkreteszed a kapcsolatot!!!

Na de jó, csináld ahogy jónak látod, majd jussak eszedbe ha a pasik elhagynak. Írj ki millió kérdést is nyugodtan.

Byebye HP!

2024. febr. 2. 15:01
 58/69 anonim ***** válasza:
100%
57-es! Ez egy never ending story lesz szerintem 😄.
2024. febr. 2. 15:20
 59/69 anonim ***** válasza:
100%

#58:

Ha nem itt akkor más oldalakon és azért, mert semmit se tanult a múltban elkövetett hibáiból.

Nem tudom felfogni, hogy egy "nő" aki saját magát járatja le egy férfi miatt hogyan akar normális kapcsolatban működni.

Egyáltalán mitől ribizli egy nő azért, hogy lefekszik 20-30 pasassal amikor a férfiak ugyanúgy megteszik még több nővel? Másrészt ha a nőt lerib*ncozza azután, hogy ágyba vitte akkor ugyanolyan hímrib*nc!!!

Ha egyszer működik a kémia, vonzalom akkor miért szükséges rögtön ágyba bújni azon kívül, hogy a kérdező egy önbizalomhiányos nulla?

Ha meg félreérti a pasast, mert még egy szaros arcra, szájra puszi se történt, egyetlenegyszer sem flörtöltek akkor minek a nyavolyának akar vele lefeküdni???

A "drága" kérdező akárhonnan is nézzük abnormális és egyáltalán nem kéne ismerkednie!

2024. febr. 2. 15:28
 60/69 anonim ***** válasza:
100%
59! De csók már volt. Nem figyelsz eléggé 😄. 58-as voltam.
2024. febr. 2. 15:31
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!