Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyan csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyan csajjal, aki elmondja, hogy neki van szexkapcsolata, de ha komolyabbra fordulna, akkor vele felhagyna?

Figyelt kérdés

Engem eléggé taszít mióta ezt megtudtam. Velem van a gond? Azóta nincs kedvem vele beszélni sem, randi meg pláne.

31/F

2023. aug. 8. 19:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
95%
Én nőként sem szeretnék ilyen férfivel ismerkedni.
2023. aug. 8. 19:52
 2/23 anonim ***** válasza:
91%
Én se randiznék vele többet, de nem azért, mert szexpartnerként működik, hanem azért, mert potenciális parthez úgy áll, hogy kb. mindegy neki. Nem vagyok második szerepre megfelelő egyén, első akarok lenni és nem vagyok annak se a híve mint az "ahogy esik úgy puffan" esete egyáltalán. Egyébként az őszinteségét díjaznám, de nem egymast keressük.
2023. aug. 8. 19:55
 3/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem, kösz.
2023. aug. 8. 19:58
 4/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem, de remélem pofán röhögted amikor ezt benyögte.
2023. aug. 8. 20:03
 5/23 anonim ***** válasza:
13%

Nekem volt olyan pasim akinek megvoltak a maga kis ürítő partnerei. De amikor engem megismert összejöttünk kidobta az összeset teljesen megőrült értem

Utolag mondta el ezeket.

De ez jellemzo is a pasikra.

Mivel másik meg ugy kezdte velem hogy csak hébe hóba ér rá, ígérte magát estére mégsem ért ide hozzám, azán egy nap, elkezdte kiabálni hogy szerelmes belém, egyutt vagyunk, csak az övé vagyok es teljesen "kipendült".

Igy utolag gondolkozva szerintem ő is felszámolhatott valamit értem..vagy nem értem.mire ez a nagy változás mint aki felszabadult es végre imádhat korlátlanul.

Szoval szerintem sanszos hogy nagyon sokan úgy kezdenek kapcsolatba ismerkedésbe hogy megvan a maguk kis "háttere", csak épp nem kötik az orromra.

2023. aug. 8. 20:03
 6/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem randiznék.. előbb zárja le és aztán ismerkedjen komolyan. Érted milyen már.. hogy "komoly" kapcsolatot keres és mondjuk kell 4-5 hét mire eljutunk oda, hogy akkor innentől ez komolynak hat, de addig ő rendszeresen más ágyába (is) landol.. ez minden csak nem komoly ismerkedés vagy jó alap egy párkapcsolathoz.
2023. aug. 8. 20:07
 7/23 anonim ***** válasza:
93%

Mert ha pasi teszi, az oké? Csak ők még hazudoznak is. Gyakori jelenség.

Válaszolva, fordított esetben én nem kezdenék ilyen férfival, ha ezt tudnám róla.

2023. aug. 8. 20:29
 8/23 anonim ***** válasza:
44%
Igen, randiznék. Legalább őszinte.
2023. aug. 8. 21:01
 9/23 anonim ***** válasza:
26%

De sok szentéletű ember van itt, közben meg minden második embernek van/volt már szexkapcsolata, majd előtte-utána normális is.

Ezzel most nem azt mondom hogy ez rendben van, de ha úgy vesszük miért is elitélendő.

A szexpartner előbb megvolt mint az akivel ismerkedni kezdett. És ebből az újból lehet nem is lesz komolyabb, csak pár randi. Ha innen nézzük korrekt volt a lány, el is titkolhatta volna, elvégre amíg nincsenek együtt mindenki azt csinál amit akar..

Az már megint csak más kérdés, ilyenkor kinel mi fér bele..:D

2023. aug. 8. 21:02
 10/23 anonim ***** válasza:
95%

#9 "Az már megint csak más kérdés, ilyenkor kinel mi fér bele..:D"

Így van.A válaszolóknak ez nem fér bele.Nem kell azért senkit minősítgetned, mert mondjuk igényesebbek nálad

2023. aug. 8. 21:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!