Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiznátok olyan csajjal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiznátok olyan csajjal, aki elmondja, hogy neki van szexkapcsolata, de ha komolyabbra fordulna, akkor vele felhagyna?

Figyelt kérdés

Engem eléggé taszít mióta ezt megtudtam. Velem van a gond? Azóta nincs kedvem vele beszélni sem, randi meg pláne.

31/F

2023. aug. 8. 19:49
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
49%
A szexpartner miért igényesség kérdése? Amíg nincs kapcsolata azzal szexel akivel akar legyen az akár nő, vagy akár férfi. Itt most nem arról van szó hogy hetente mással feküdne le.
2023. aug. 8. 21:55
 12/23 anonim ***** válasza:
96%

"Nekem volt olyan pasim akinek megvoltak a maga kis ürítő partnerei. De amikor engem megismert összejöttünk kidobta az összeset teljesen megőrült értem"

Haha, hamarosan rólad fog így nyilatkozni a kövi nagy "szerelmének", te kis ürítőtartály :) Aki ezt a szót használja, az téged sem fog másként kezelni, max ha lefizeted hogy veled maradjon.

2023. aug. 9. 02:12
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt, dicséretes, hogy őszinte volt, és nem a hátad mögött csinálja. Másrészt: nekem se lenne kedvem többet találkozni vele. Minek? Hogy aztán azt szaglássam rajta, hogy amíg mi el nem jutunk az ágyig, őt hányszor döngette meg más, mialatt velem ismerkedik? Vagy mellettem párhuzamosan, amíg ő komolynak nem titulálja a kapcsolatunkat? Vagy hogy eddig a randira vajon úgy jött, hogy előtte kielégítette más? Hány a hányás jönne rám innentől kezdve, ha meglátom, nemhogy még tovább ismerkedjek vele!
2023. aug. 9. 07:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Aki szeret az felszámolja az ilyen kapcsolatait. Aki nem az meg nem;)
2023. aug. 9. 08:44
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
Azért manapság már a legtöbb csaj így kezdi a kapcsolatot, nem?
2023. aug. 9. 20:40
 16/23 anonim ***** válasza:
32%
13: jó, csak az a baj, hogy a legtöbb csaj ilyen. Verseny van, ha nem felelsz meg, akkor folytatja tovább a többivel, ha megugrod a lécet, akkor lehetsz akkora mázlista, hogy egyedül maradsz a "kapcsolati hálójában"..:DDDD
2023. aug. 9. 20:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Azért elég sok csaj van aki nem ilyen, de tény vannak ilyenek, akiknek nem tart semeddig rámászni új emberekre, még ha van is neki meglévő.
2023. aug. 9. 20:51
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
17: maradjunk abban, hogy ők vannak kisebbségben. Egy átlagos csajnak huszonéves korára már több tíz "udvarlója" volt vagy akár van.
2023. aug. 9. 20:53
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
12# az a pasi 3 éve könyörög hogy béküljek ki és el akar venni. Pont nem ugy alakult ahogy te hiszed :D
2023. aug. 9. 21:35
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
19 Azt addig nem tudod meg amíg be nem teljesült a vágya. Nyilván azért kapar érted mert te elérhetetlen vagy számára, gondolom érzed ezt valahol és azért nem adod magad mert úgyis eldobna utána. Aki így beszél emberekről az nem változik, ez alap személyiség.
2023. aug. 9. 23:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!