Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival, nagyon tetszik. Mivel a kávézós ucsorgesek olyan feszengosek, gondoltam, a következő randira inkább meghívom magamhoz. Nem lenne ellenemre, ha több is történne már köztünk. Mondta, hogy oké, jön. Aztán valahogy azt éreztem, hogy nem annyira lelkes, mint én. Ezért lemondtam valami programra hivatkozva. De szeretnék még vele találkozni. Most nem tudom, hogy elmondjam-e neki ezt a fullentest, hogy mi volt a valódi ok, vagy hagyjam?

2024. febr. 2. 08:53
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
71%
Dehogy mondd :DD
2024. febr. 2. 08:56
 2/69 anonim ***** válasza:
52%
Ne mondd el. Kattosnak és gyereknek néz (elég gyerekes vagy tényleg). Halaszd egy másik napra. Vagy mond azt hogy mégis áttudtad szervezni a programot így ha gondolja tudtok találkozni az eredeti időpontban.
2024. febr. 2. 08:58
 3/69 A kérdező kommentje:
Másik napra halasztottam, igen. Amúgy miért gyerekes, most őszintén? 😀 felnőttként nem bizonytalanodhatok el?
2024. febr. 2. 09:00
 4/69 anonim ***** válasza:
81%
Mert egyszerűen gyerekes. Nem azért de felnőtt tapasztalt nőként nem mondasz le egy randit ilyen szánalmas okból. Ha nem tudod ez miért ba elég nagy próbléma. Talán az önbecsülésed kéne helyrerakni pasizás helyett.
2024. febr. 2. 09:02
 5/69 anonim ***** válasza:
80%

Süsü vagy.

Lehet rosszul ítélted meg.

Amúgy sem szabad lelkesedni senki iránt még nem biztos pont számodra mert nagy valószínűséggel úgyis össze fogsz törni. Alapszabály.

2024. febr. 2. 09:03
 6/69 anonim ***** válasza:
86%
Majd valamikor elmondhatod, ha már együtt vagytok.
2024. febr. 2. 09:17
 7/69 A kérdező kommentje:
Hát köszi az őszinte válaszokat! Attól ilyedtem meg, hogy elhívom magamhoz, aztán meg rosszul sül el az egész, kínos lesz, rájövök, hogy még nem tart ott a dolog és ezzel elromlik köztünk minden. Jobb így, holnap fogunk találkozni egy kávézóban.
2024. febr. 2. 09:20
 8/69 anonim ***** válasza:
100%
xD Ezt jól megcsináltad :D
2024. febr. 2. 09:32
 9/69 A kérdező kommentje:
Miért?
2024. febr. 2. 09:35
 10/69 anonim ***** válasza:
100%
Megint kávézni mentek el amikor már egyszer felhívtad... :D Mehetett volna megint az a lemondás ellenére, vagy más program, nem az ami amúgy nem is tetszett.
2024. febr. 2. 09:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!