Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival, nagyon tetszik. Mivel a kávézós ucsorgesek olyan feszengosek, gondoltam, a következő randira inkább meghívom magamhoz. Nem lenne ellenemre, ha több is történne már köztünk. Mondta, hogy oké, jön. Aztán valahogy azt éreztem, hogy nem annyira lelkes, mint én. Ezért lemondtam valami programra hivatkozva. De szeretnék még vele találkozni. Most nem tudom, hogy elmondjam-e neki ezt a fullentest, hogy mi volt a valódi ok, vagy hagyjam?

2024. febr. 2. 08:53
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:

29- keres, tervez, megosztja velem az őt foglalkoztató dolgokat. Ilyeneket, hogy ezt meg azt majd megmutatja, nem mondott. Hogy én járok-e mindig a fejében, passz, ezt nem tudom.

30- nekem is gondot okoz, hogy ilyenkor milyen randit találjunk ki! Mondhatsz ötleteket is, amúgy :D

2024. febr. 2. 11:51
 32/69 anonim ***** válasza:
0%

Nálam ilyen egyik pasimmal se volt hogy izzadva kéne keresni hogy mit csináljunk.

Pl egyik elém jott a meloba kocsiba be zene felteker es már mentunk is haverokhoz vagy a rokonaihoz bandázások tópart furdes pubok. Teljesen random spontan.

Másik az eletemhez kapcsolodott mindig pl ha mennem kellett ugyintezni jön velem elvisz, ha rokonnak segitek ő is jött segiteni, ha kell vmi megoldjuk, es ugyanugy vitt ő is az ő haverjaihoz rokonaihoz.

Igazabol a pasik élete meg az én életem forr egybe. A 2 életet egyutt csináljuk közösen.

Meg eleve ugy jöttünk is össze hogy már akkor is volt apropója. Pl nem volt kivel mennem bulizni igy eljott velem ő. Fergeteges party lett belole. Hajnalban a bivikli vázon vitt el hozzájjk. Agyon röhögtunk magunkat hogy még jó hogy ejszaka van es nem lat senki:D Aznap nála aludtam es talalkoztam a szuleivel is. Akikkel tök jol el lehet spanolni is:) Másnap reggel tanitott vezetni a kocsiját. Es mivel hó is volt akkor 1 napot, megkertem arra is hogy húzzon szánkón:D

Aztan elvitt üzletelni is magával. Le sem lehetett minket vakarni se egymasrol.

Aztán neki vannak pp fegyverei es tanitott lőni és en neztem a googlen hogy kéne összeszerlni a fegyvert mert még ő se tudta:D

Jött a tesoja bemutatott neki is es boxoltak is elottem en meg röhögve kommenteltem videoztam:d. Mert az egyik MMA-s a másik meg systemás es a kettő egyutt birkozva verekedve:D

Soha életemben egy pasival se volt olyan hogy azon kéne vergodni hogy uristen hideg van esik hova menjunk mit csináljunk randin.

Most nem írom le a barátom is meg a többi exet is.

2024. febr. 2. 12:05
 33/69 anonim ***** válasza:

*bicikli vázon vitt hozzájuk el

Kegyetlen volt az egész kapcsi agyon röhögtük magunkat mindig:D

2024. febr. 2. 12:07
 34/69 A kérdező kommentje:
Az te vagy, mások meg másmilyenek. Én nem vinnék el egy friss ismeretséget sem a rokonaimhoz, sem a barátaimhoz. Mások vagyunk, ennyi.
2024. febr. 2. 12:07
 35/69 anonim ***** válasza:
0%

Mègis leirom Másik pasimmal meg úgy kezdtük hogy stoppoltam. Felvett 2 pasi. Aztán nem vittek haza hanem tópartozni es ott volt masik 10 haver is.aztán kajás voltam nem volt náluk pénz de elvittek mekibe de azt hitték én fizetek majd. De nem tudtam én se. Aztan ahogy kiadták a kaját mekdrive ban es kiderult hogy penz meg nincs, a 2 pasik elkezdte átkutatni az egész kocsit mert néha vannak elgurult aprópénzeik a kocsiban es ott bujkáltak az ulesek alatt aztán vért izzadva ki lett fizetve megkaptam a kajámat🤣

El se akart engedni az a srac sem soha többé :)

Állandoan volt vmi élményunk zajlott az élet teljesen magától spontán minden nap:)

2024. febr. 2. 12:12
 36/69 anonim ***** válasza:
Igazábol ezeregy sztorit mesélhetnék. Igen valóban teljesen mások vagyunk szerintem is.
2024. febr. 2. 12:14
 37/69 A kérdező kommentje:
Fantasztikus.
2024. febr. 2. 12:14
 38/69 anonim ***** válasza:
43%
Hát jobb mint egy feszengős kávézás meg azon görcsölni hogy felhivjak e pasikat lakásra magamhoz..
2024. febr. 2. 12:23
 39/69 anonim ***** válasza:
58%
Nem kell elmondani, mivel másnap találkoztok más helyen, ezért egyértelmű, hogy azért mondtad le, hogy ne menjen fel hozzád.
2024. febr. 2. 12:44
 40/69 anonim ***** válasza:
35 elrabolt? :O
2024. febr. 2. 12:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!