Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmondjam neki?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival, nagyon tetszik. Mivel a kávézós ucsorgesek olyan feszengosek, gondoltam, a következő randira inkább meghívom magamhoz. Nem lenne ellenemre, ha több is történne már köztünk. Mondta, hogy oké, jön. Aztán valahogy azt éreztem, hogy nem annyira lelkes, mint én. Ezért lemondtam valami programra hivatkozva. De szeretnék még vele találkozni. Most nem tudom, hogy elmondjam-e neki ezt a fullentest, hogy mi volt a valódi ok, vagy hagyjam?

2024. febr. 2. 08:53
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 A kérdező kommentje:
Pont azért nem hívom fel, amiért lemondtam a mai randit. Ott találkozunk, de kora délután, aztán elmegyünk sétálni.
2024. febr. 2. 09:59
 12/69 anonim ***** válasza:
100%
Ezaz! Már az ismerkedés alatt hazudsz neki. Gyönyörű kapcsolat lesz ebből ^^
2024. febr. 2. 10:07
 13/69 A kérdező kommentje:
Igen, hibáztam. Mondhattam volna, hogy mégse itt találkozzunk. Igazad van, ezért is tettem fel a kérdést. Nem akarok hazudni. De talán most nem mondom el, mert csak zavaró lenne. Később bevallom.
2024. febr. 2. 10:10
 14/69 anonim ***** válasza:
100%
Mióta kávéztok? Amíg nincs vacsi vagy pizza vagy más szintlépés, szerintem a pasi kivár. Maga sem tudja mit akar, addig meg csak a kávé árát feccöli bele. Felesleges addig meghívni.
2024. febr. 2. 10:16
 15/69 A kérdező kommentje:
Pont most akart elhívni enni, eddig csak ittunk. Mondjuk én este már nem szoktam enni, nem vagyok egy vacsorázós típus. Csók már volt.
2024. febr. 2. 10:18
 16/69 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem sem vagy jo pasival. Amelyik akar toled valamit, az ki is fejezi. Azzal, hogy mikor fekszel le vele, azzal elrontani nem lehet semmit. Legfeljebb kifogaskent hasznalja fel, de nem attol romlik el egy kialakulo kapcsolat. A helyzet az, hogy te akarod ot, o meg egyaltalan nem biztos benned. Mintha meg tartana a casting, hogy kit valasszon. De az ilyen szeretni akkor sem fog, ha teged valaszt.
2024. febr. 2. 10:21
 17/69 A kérdező kommentje:
16- ettől én is tartok. Nem látom, hogy nagyon érdeklődne irántam. Pedig már jeleztem, hogy nekem kevés a kommunikáció :/ Egy esélyt még adok neki. Orülök, hogy nem hívtam fel magamnak, jobban sérültem volna, ha belemegyek a szexbe. Sajnos nekem tetszik nagyon.
2024. febr. 2. 10:27
 18/69 anonim ***** válasza:
42%
Kezd hazugsággal a kapcsolatot! Neked a szex a fontos nem az hogy komoly kapcsolatot építs vele. Idővel meg tudnám, dobnálak!
2024. febr. 2. 10:31
 19/69 anonim ***** válasza:
28%
A pasi amugy nem is hajt semmire?
2024. febr. 2. 10:44
 20/69 anonim ***** válasza:
20%
Séta után reménykedsz hogy hazaviheted ha jól megy?
2024. febr. 2. 10:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!