Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudok valamit kezdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok valamit kezdeni a múltammal vagy csak egyszerűen titkoljam el és hazudjak?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, férfi. Eddig egy randiból sem lett komoly kapcsolat, mert amikor megismerik a múltam akkor számukra: túl nyomasztó, lehangoló, nagyon negatív stb. Már próbáltam, hogy eltitkolom és csak a pozitív részleteket emelem ki de előbb utóbb úgyis kiderül, hogy mik történtek velem amikor oda jutunk, hogy megismerni a családot, testvéreket. Vagy például miért van műtéti sebem stb, miért nem tanultam tovább stb.

Nem drogoztam, nem alkoholizáltam, még nem is cigizem soha. Odafigyelek magamra, az egészségemre. Amik történtek inkább családon belüli erőszak apám által, éhezés, rablás, hatalmas adóság, alkoholizálás. Nem általam, hanem ő általuk, én 18 évesen elmenekültem és azóta dolgozom. Fehér bőrű amúgy, nem roma származású.

Megértem, hogy félnek, de körülbelül esélyt sem adnak, hogy bizonyítsam ki vagyok. A legtöbb esetben még le is tiltanak.

2024. jan. 31. 10:30
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
63%

Érdekes, hogy azok, akik ANNYIRA elfogadnák a lelki sérültet MENNYIRE nem tudják elfogadni, ha valaki más véleményen van.

Gyönyörűen kirajzolja a válaszokra adott pontozás a kettős mércét.

Gratulálok!

2024. jan. 31. 16:12
 32/36 anonim ***** válasza:
49%

Nekem is beteg és erőszakos volt az apám és borzalmas traumáim vannak emiatt

Én biztos nem jönnék össze olyannal aki hasonló családból jön

2024. jan. 31. 17:47
 33/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én teljesen átérzem a dolgot, annyival kiegészítve, hogy esetemben többször is megtörtént, hogy amint valahogy tudomást szereznek arról (mindegy, hogy haverok vagy barátnők), hogy apámmal nem tartom a kapcsolatot, mert piásan és józanul is nagyon durva, életveszélyes dolgokat csinált, nemhogy hátat fordítottak nekem, de egyenesen elkezdtek szívatni, megpróbáltak átverni, lehúzni, sőt, volt olyan barátnőm, aki hallotta és látta ezek egy részét, mégis úgy volt vele, hogy én találom ki az egészet kb. Szóval egyrészt én azt mondom, hogy ha simán csak szakítanak veled és ott lezárul a történet, akkor még viszonylag olcsón meg is úsztad.

Másrészt én soha nem tekintettem sem alsóbbrendűként, sem prédaként azokra, akik nálam is keményebb dolgokat éltek vagy élnek át, tehát akinek az ilyesmi kimaradt, az is képes lenne emberi módon viselkedni, csak NEM AKAR. Innentől meg azt mondom, hogy az ilyen felszínes szerencsétlenekért nem kár, legfeljebb a beléjük fektetett idő és energia kár, azt meg legegyszerűbb úgy minimalizálni, hogy minél hamarabb kideríted, hogy reagál a történetedre. Arra azért érdemes odafigyelni, hogy az ilyen történetek szinte vonzzák a manipulatív embereket, szóval érdemes észnél lenni és hinni a megérzéseidnek.

29f

2024. febr. 1. 02:17
 34/36 anonim ***** válasza:
Ismerkedtem egy pasival és első randin az összes (volt neki sajna pár) mentális defektjét felsorolta nekem. Hát őszintén szólva,mikor megkérdezte ,hogy megcsókolhat-e ő nem értette, de nemet mondtam, ahogy a többi találkàra is. Pedig nyilván én sem vagyok hibátlan, de aki így indít, az számomra baromira kiábrándító.
2024. febr. 2. 13:54
 35/36 anonim ***** válasza:

A 34-es tökéletes példája azoknak a fogalmatlan, zéró empátiájú szerencsétleneknek, akiknek egy kemény gyerekkort letolt, káros szokásoktól mentes, értelmesen fogalmazni képes, egészségére odafigyelő felnőttet (esetünkben a kérdezőt) egy kalap alá veszik a mentális betegekkel.

Ennyire hihetetlen, hogy valaki apuci-anyuci támogatása nélkül is értelmes ember lett vagy mi? Komolyan mondom, elképesztő.

2024. máj. 27. 01:47
 36/36 anonim ***** válasza:
*akik, fáradt vagyok már a helyesíráshoz, mindegy, értitek a mondanivalómat
2024. máj. 27. 01:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!