Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudok valamit kezdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok valamit kezdeni a múltammal vagy csak egyszerűen titkoljam el és hazudjak?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, férfi. Eddig egy randiból sem lett komoly kapcsolat, mert amikor megismerik a múltam akkor számukra: túl nyomasztó, lehangoló, nagyon negatív stb. Már próbáltam, hogy eltitkolom és csak a pozitív részleteket emelem ki de előbb utóbb úgyis kiderül, hogy mik történtek velem amikor oda jutunk, hogy megismerni a családot, testvéreket. Vagy például miért van műtéti sebem stb, miért nem tanultam tovább stb.

Nem drogoztam, nem alkoholizáltam, még nem is cigizem soha. Odafigyelek magamra, az egészségemre. Amik történtek inkább családon belüli erőszak apám által, éhezés, rablás, hatalmas adóság, alkoholizálás. Nem általam, hanem ő általuk, én 18 évesen elmenekültem és azóta dolgozom. Fehér bőrű amúgy, nem roma származású.

Megértem, hogy félnek, de körülbelül esélyt sem adnak, hogy bizonyítsam ki vagyok. A legtöbb esetben még le is tiltanak.

2024. jan. 31. 10:30
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
41%

18# igen, én így gondolom. Nem leszek képmutató.

Én úgy gondolom, és ezt többször leírtam következetesen, hogy két ember akkor lesz hosszútávon kölcsönösen jó kapcsolatban, ha a származásuk, kultúrájuk, egzisztenciájuk és értékrendjük hasonló.

Szegény a gazdaggal, hívő az ateistával, polgári a prolival, mérnök a gyári munkással (sic!) sokkal kisebb eséllyel lesz boldog.

A hangsúly a "sokkal kisebb"-en van. Nem lehetetlen, de rizikós.

2024. jan. 31. 11:39
 22/36 anonim ***** válasza:
40%

21

Szóval te most azt hiszed, hogy jobb vagy annál, akit önhibáján kívül traumatizáltak gyerekkorában? Vagy jobb szülő leszel?

2024. jan. 31. 11:45
 23/36 anonim ***** válasza:
22%

"Szegény a gazdaggal, hívő az ateistával, polgári a prolival, mérnök a gyári munkással (sic!) sokkal kisebb eséllyel lesz boldog."

Milyen kár, hogy ennek köze nincs most a témához.

2024. jan. 31. 11:47
 24/36 anonim ***** válasza:
49%

23.

Kibírod. Nem kell elolvasni.

2024. jan. 31. 11:54
 25/36 anonim ***** válasza:
42%

24

Nem tudom, miért engem szekálsz, mikor végeredményben a te oldaladon állok, csak nem veszed észre.

2024. jan. 31. 12:01
 26/36 anonim ***** válasza:
30%

22#-es, nem hiszem azt, ezt te projektálod.

Én annyit mondtam, hogy én személy szerint nem állnék össze a kérdést feltevővel, mert túl nagy esélyt látok én, személyesen, szubjektíven, hogy a kapcsolat valami miatt befuccsol.

Nem érdekel milyen jó szülő lenne vagy lesz.

Nem kell a saját érzelmeidet belevinni ebbe. Feltett egy kérdést, és válaszoltam. Ha a "mennyi egy meg egy" kérdésre hármat mondok, ott van helye felháborodásnak, de itt nincs.

2024. jan. 31. 12:59
 27/36 anonim ***** válasza:
34%
Nincs projekcióm és személyes érzelmeim, mivel nem vagyok traumatizált, nekem jó gyerekkorom van. Ettől még látom a problémákat veled és a hozzáállásoddal. Felháborodni, rosszat gondolni rólad meg szíve joga bárkinek.
2024. jan. 31. 13:31
 28/36 A kérdező kommentje:
Nem akarok vitát kelteni, nem ez volt a szándékom. Én elfogadom mindenki véleményét, igazából csak azt akarom megtanulni, hogy miképp ne ijesszem el őket még megismerik, hogy valóban ki is vagyok.
2024. jan. 31. 13:39
 29/36 anonim ***** válasza:
23%

Nekem volt olyan barátnőm, aki zűrös családban nőtt fel, rossz testvérrel, egy nem túl jónevű városból. Rossz fiatalkora volt, de valahogy felkapaszkodott, lett normális munkája.

Bármennyire is megvolt a kémia köztünk, voltak olyan gyerekkorból mélyen berögződött szokásai, reakciói, ami számomra nagyon rossz volt.

Pár hónap után elváltak útjaink.

Most, érettebb és tapasztaltabb fejjel én nem próbálnám meg. Talán ha találsz valaki nagyon tiszta lelkű nőt, esetleg vallásosat, aki tényleg úgy érzi, hogy egyfajta küldetés az, hogy egy elesett traumatizált fiút segítsen, akkor összejöhet.

2024. jan. 31. 14:15
 30/36 anonim ***** válasza:
35%

Ez valamiféle, biztos a vérében van, és ki ne jöjjenek ezek a dolgok nálad is bizonyos esetekben lévő gondolkodás. Megértelek téged is, megértem őket is.

Ne mesélj a múltról a családodról. Ha valakinek be akarsz valakit mutatni, akkor előbb tisztázzátok le, hogy miről lehet beszélgetni és miről nem az idegen személy előtt. Bár jobb lenne az egész múltat lezárni ismerősöknek családtagoknak, mindenkinek, és többet nem beszélni ezekről.

2024. jan. 31. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!