Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen rám unt vagy más pasi van a dologban?
Neten megismerkedtem egy lánnyal.
A legelső tali előtt nagyon érdeklődő volt.
Sok sok témával kapcsolatban tett fel kérdéseket és kérdezte hogy zavar-e.
Pár nappal később találkoztunk egymással és tök jól sikerült. Már volt második randi,azonban már alig ír,ha én írok neki akkor alig alig válaszol,néha sokára válaszol.
Az elején még szinte 1-2 percen belül válaszolt,most jóval később.
A harmadik randi van tervben,de fura hogy az elején nagyon érdeklődő és kedves volt,mostani üzenetváltásoknal pedig sokkal hűvösebb a hangulat.
Elvesztette kicsit az érdeklődését? Vagy más pasi lehet a dologban?
Lehet sokat dolgozik vagy tanul. Miért kell mindig egy másik embert okolni érte?
Szerintem hagyd rá végleg, és ha jelentkezik akkor kölcsönös a dolog.
Ja, az online térben kicsit máshogy képzelt el magának, mint a való életben aztán megtapasztalt.
Ettől függetlenül lehet, hogy lesz még belőle valami. Fontos a kölcsönösség, tehát kicsit lassíts le te is. Aztán meglátod mi lesz. Ha eljön a randira, akkor az jó jel. A lényeg, hogy ott hogy érzitek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!