Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már vágyok egy jó párkapcsolatra, de egyszerűen, a fiúk nem mondanak semmit és én se feléjük, hogyan mutathatnám ki, hogy érzek?
Nem társkeresőzők és nem is fogok,egyszerűen egy fiút akarok,aki tényleg az enyém és bármikor bármit megtesz értem és ezt viszonozhatom feléje..
Az ideálom: Barna haj,zöld vagy kék szem és csodaszép minden :O persze,ez is a tiniség miatt van,izmos has,kar,hosszú haj középen,de ne túl hosszú meg ilyenek..
Az oké, hogy van ideálod, de te milyen vagy?
Egyébként rám még illene is a nagyja.
Ha nem kezdeményeznek nálad olyan fiúk, akik tetszenek neked, akkor ha kapcsolatra vágysz, akkor neked kell kezdeményezned.
Szólítsd meg azokat a fiúkat, akik tetszenek neked, beszélgess velük, kérdezz róluk, mesélj magadról nekik, tölts velük némi időt. Ha látják, hogy érdeklődsz irántuk és te is tetszel nekik, akkor el fognak hívni randizni és ha minden jól megy, akkor összejöttök. Ha ennek ellenére sem hívnak el, akkor nem tetszel nekik.
ugyan női válaszoló vagyok, de miért kell egy ennyire tökéletes fiú? Nem elég ha totál szerelmes beléd és oké nincs teljesen kigyúrva ,de tudod hogy megbízhatsz benne?
Oké nekem is van egy fajta "ideálom" de ez nem azt jelenti hogy csak ilyenekre kacsingatok. amit leírtál álompasit annak az ideálja valószínűleg egy álomnő.
Nem szabad ennyire keresni a szerelmet mert könnyen rossz emberben fogsz megbízni.
Én is ebben a helyzetben vagyok, borzasztó magányosnak érzem magam. És?.. vannak fontosabb dolgok is az életben^^ én legalább is ezzel pátyolgatok a kis lelkem
Na hát akkor nagyjából látjuk is a problémát...
Valószínűleg az a gond hogy fiatal és éretlen vagy még,de ne aggódj,ez még változni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!