Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tudok valamit kezdeni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudok valamit kezdeni a múltammal vagy csak egyszerűen titkoljam el és hazudjak?

Figyelt kérdés

31 éves vagyok, férfi. Eddig egy randiból sem lett komoly kapcsolat, mert amikor megismerik a múltam akkor számukra: túl nyomasztó, lehangoló, nagyon negatív stb. Már próbáltam, hogy eltitkolom és csak a pozitív részleteket emelem ki de előbb utóbb úgyis kiderül, hogy mik történtek velem amikor oda jutunk, hogy megismerni a családot, testvéreket. Vagy például miért van műtéti sebem stb, miért nem tanultam tovább stb.

Nem drogoztam, nem alkoholizáltam, még nem is cigizem soha. Odafigyelek magamra, az egészségemre. Amik történtek inkább családon belüli erőszak apám által, éhezés, rablás, hatalmas adóság, alkoholizálás. Nem általam, hanem ő általuk, én 18 évesen elmenekültem és azóta dolgozom. Fehér bőrű amúgy, nem roma származású.

Megértem, hogy félnek, de körülbelül esélyt sem adnak, hogy bizonyítsam ki vagyok. A legtöbb esetben még le is tiltanak.

2024. jan. 31. 10:30
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2024. jan. 31. 11:05
 12/36 anonim ***** válasza:
72%

7# 8#

De miért csak ilyen ritkák a találkozók? Nem kell ezeket rögtön elmesélni, hagyd hogy megismerjék a személyiségedet.

Rájuk öntöd a sok negatív dolgot, persze hogy megijednek, hiszen téged sem ismernek még.

2024. jan. 31. 11:06
 13/36 anonim ***** válasza:
20%
Mellé kell beszélni, hazudni kell. Ez az élet. Állásinterjún is mindenki hazudik, de a rokoni találkozók, osztálytalik, "bulik" se szólnak másról, mint hogy valaki kiszínezett meséket ad elő, aztán mindenki más is hazudik egyet. Ezen alapszik a civilizáció, ez az emberi lét alapja.
2024. jan. 31. 11:08
 14/36 A kérdező kommentje:
#12, valószínűleg hanyagolom majd akkor az első 17 évet és sorolom a jó dolgokat a 18+ időszakból a jelenig.
2024. jan. 31. 11:14
 15/36 anonim ***** válasza:
44%

Sajnálom, nehéz lehet.

Őszintén én sem em vállalnék közös jövőt ilyen hátterű emberrel. Túl nagy a kockázat, hogy a gyerekkorban elszenvedett traumákat gyakorolja a családban vagy a gyerekén.

Lehetsz te kivétel, de a kockázat megvan és én azt nem vállalnám - anélkül is van sok dolog, ami balul sülhet el.

2024. jan. 31. 11:25
 16/36 anonim ***** válasza:
81%

Dehogy kell mellébeszélni, hazudozni!

És nem kell hanyagolni az első 17 évet.

Olyan párt kell keresni, aki elfogad, sőt, szeret így. Ha valaki ettől elmenekül, az kizárja a szeretetet. Olyan, mintha lovat akarna venni és nézné a fizikai adottságát, fogait.

A társkeresés érzékeny, szeretetre vágyó embereknél nem erről szól.

Persze, van olyan, aki csak megriad, de az meg inkább csak tudatlan, burokban nevelkedett (jó neki).

De mondom, hogy ezt jó eséllyel inkább olyan emberek fogják megérteni, akik szintén átéltek traumákat.

Nem azt mondom, hogy az elején kell ezekről beszélni, de titkolni, megjátszani magát kapcsolatban nem szabadna senkinek, elég az állásinterjún.

2024. jan. 31. 11:25
 17/36 anonim ***** válasza:
20%

16.

"Olyan párt kell keresni, aki elfogad, sőt, szeret így"

Ez jó vicc volt, tetszett :D

Ha komolyan gondolod, akkor viszont csúnya dolog a kérdező szívatása.

2024. jan. 31. 11:27
 18/36 anonim ***** válasza:
73%

"Őszintén én sem em vállalnék közös jövőt ilyen hátterű emberrel. Túl nagy a kockázat, hogy a gyerekkorban elszenvedett traumákat gyakorolja a családban vagy a gyerekén."

Minél többen gondolkodnak így, annál több ember lesz ellehetetlenítve, kvázi büntetve olyanért, amiről nem tehet semmit.

Nyögheti egész életében azt, amit vele tettek, fizethet érte magánnyal, boldogtalansággal.

Biztos nagyon jó hozzáállás, érdemes terjeszteni. :)

2024. jan. 31. 11:28
 19/36 anonim ***** válasza:
22%

18.

Pedig ez az általános nézet, jól hozta az a hozzászóló a többség véleményét.

2024. jan. 31. 11:29
 20/36 anonim ***** válasza:
71%

Őszintén én sem em vállalnék közös jövőt ilyen hátterű emberrel

Azért ez nagyban függ attól, hogy sikerült e neki ezeket a traumákat feldolgoznia.

Az én párom is nagyon durva dolgokon ment keresztül, családon belüli bántalmazás stb..

Minta apa lett belőle. De ő tényleg feldolgozta, elmesélte és nem lovagol a múlton. A családjával kb 2 évente találkozunk, akkor is egy gyors látogatás erejéig.

2024. jan. 31. 11:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!