Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még olyan emberek, akiknek egyszerűen nincs soha rózsaszín köd, vagy csak velem van mindig ilyen? (Ez normális? 😅)
Hogy teljesen meg tudsz maradni a racionalitás talaján az ismerkedés elejétől, még ha később lassan elkezdenének jönni az érzelmek, akkor is.
Ha közeledik felém a másik, de én nem érzek semmit. Csak a teljes racionalitás, önuralom, megfigyelés és némi gyanakvás.
Vagy csak nem találkoztam még azzal, aki ezt elő tudná belőlem hozni? Hogy teljesen levegyen a lábamról a szigorú racionalitásomat feledve?
Esetleg múltbéli traumák? Régi szerelmi csalódások, hasztalan reménykedések emlékei akadályozhatnak ebben?
(Tudom ez nem igazi befolyásoló tényező, de ha valakinek ez lényeges infó lenne: skorpió vagyok)
Kérlek őszintén, normálisan válaszoljatok, ne trollkodva. Érdekel a véleményetek, hátha segít kicsit jobban megérteni magamat.
24L
Nem tudom, hogy normális-e, mert én nagyon könnyen esek szerelembe.
De mindenképp érdemes lenne elmenni valakihez, akivel végigveszitek a gyerekkorod, a neveltetésed stb. hátha valami ilyesmi miatt van benned egy elakadás.
Három kapcsolat után úgy mondom,hogy már nincs és nem lesz rózsaszín köd.Felváltotta a bizalmatlanság, a hűvös józanság és a mindenkivel megtartott távolság.
Épp elég volt,amit a rózsaszín köd alatt mások okoztak nekem.Soha többé.
F
Nem voltam eddig sem szerelmes és úgy néz ki ezután sem leszek.
Szóval igen, léteznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!