Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába néz ki fiatalabbnak a csaj, egy évvel idősebb nálam.. titeket is zavarna?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy csajjal, én 30 éves vagyok, őt olyan kb. 25-26 év körülinek saccoltam.. Aztán persze be is mutatkoztunk egymásnak így otthon rákerestem facebookon.. ott láttam, hogy nem hogy nem fiatalabb hanem még egy évvel idősebb. Meglepődtem de közben meg tetszik meg jól kijöttünk..
Ti annyiban hagynátok vagy folytatnátok?
30F
2024. jan. 29. 15:46
21/33 anonim válasza:
A nem elég modern idősebb rokonokat zavarja, főleg nőket, meg ugye a síkhülye pasi haverok szólogatnak be. Amúgy haladó szellemű társaságban fel se tűnik pár év, pláne ha kinézetre összeilletek.
22/33 anonim válasza:
Kinézetre.
Ember legyen a talpán, aki ránézésre pontosan megmondja, ki 29 és ki 31.
23/33 anonim válasza:
Most az a baj, hogy 31 évesen fiatalos és te 30 évesen öregebbnek nézel ki, vagy micsoda?
24/33 anonim válasza:
Majd ne lepődjenetek meg, ha a nők is elhajtanak, mert idősebb vagy pár évvel. Az 5-10 és még többről meg ne is beszéljünk.
25/33 anonim válasza:
Majd válás után 50 évesen örülni fogsz egy 55 éves takaros nőnek.
26/33 anonim válasza:
A feleségem 3 évvel idősebb, még a nővérem is fiatalabb tőle fél évvel, én meg fiatalabbnak nézek ki a koromnál, egyáltalán nem érdekel a dolog.
Szóval ez az 1 év sem hatna meg
28/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2024. jan. 29. 21:53
29/33 anonim válasza:
Egyszerűen nem érezném hogy ez meant to be ha a pasi lenne a fiatalabb
30/33 gabor49 válasza:
igen mert a fiatal csajokat szeretem 50/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!