Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tapad több lány és nő a fiatalabb és az idősebb buszsofőrökre is? Akár jó képű, akár nem annyira vagy egyáltalán nem jó képű sofőröknél is látható ez a jelenség,legyen az bármilyen menetrendi vagy céges járatiknál.
Férfias, ott az egyenruha pl.
De nem mindegyik nő van oda érte aki mellette áll! Nekem is van egy jó barátom, 12 éve buszizik és szoktam vele menni és dumálunk...
Én is buszozom, beszélek ismerőssel ha épp olyan és odaáll mellém.
N 31
Kedvesek nyájasak minden nővel. A nők meg élik ha figxelemmel vannak kitüntetve.
Mikor elsosorban unatkoznak csak...
Nekem feltunt hogy nem egy pasi várja hosszu vezetések kozben hogy szórakoztassàk.
Ismim is mikor egyik pl kulfoldrol utazik haza hivogat mindenkit meg zenèt tesz be, más ismim meg mikor vezet uleti ut miatt városbol városbq az is hivogat es mindig vezetes kozben! Aztan exem is olyan ha utaztunk vagy 4 orat is állandoan beszelni kellett vele.meg szórakoztatni. Nem lehet olyan hogy ülök es bambulok csak.
Elsosorban unatkoznak masodsorban kósza numeráknak is örülnének a sofőrök. Taxisok is hányszor molesztaltak már
Félreérted a dolgot. Azok a nők akikkel beszélget a proli buszsofőr azok, akik ezért cserébe ingyen utaznak. Megéri flörtölni a balfék sofőrrel ezért cserébe.
Ráadásul a buszsofőrök általában nem szépek. Alapból érződik rajtuk, hogy alig alszanak, véreres, karikás szemekkel bámul, elmormogja az árat, néha beugat ha sok az apró vagy épp nagyobb a címlet.
Itteni buszsofőrök:
Középkorú bácsi, bozontos szemöldökkel és bajusszal.
Vörös fejű vékony negyvenes alkoholista, mindig rockzenét hallgat
Vicceskedő kövér néni
Kapafogú gizda fiatal, aki mindig mormog
Ha én pl. odaállok a buszsofőr mellé beszélgetni, azért van, mert régi ismerős. A családjainkról beszélgetünk. Nem utazom ettől ingyen, bérletem van.
Van viszont egy nőismerősöm, ő tényleg flörtöl a sofőrökkel. Vagy legalábbis próbál. Mindegyikkel. Egy rettenetesen buta nő, nulla szociális élete van, nincsenek barátai. Neki a buszozás jelenti az otthonról kimozdulást és a társaságot. Az egyedüli férfiak, akik szólnak hozzá, a buszsofőrök. Nála erről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!