Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lesz látható a Facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lesz látható a Facebook menüben a társkereső ?

Figyelt kérdés
Szeretnék segítséget kérni, szóval édesanyám is ezen keresztül ismerkedett! Amikor androidon be jelentkezek a Facebookra akkor a jobb felső sarokban rá kell koppintson gy három vízszintes vonalra és ott már látható a Facebook menüje.... És amikor legorgettem nem találtam a szivecskét pedig az a társkeresőnek az ikonja! Én miért nem látom ? Amúgy tuti hogy frissült a Facebook mert már alul van a az értesítési sáv tehát lehet hogy frissíteni kell de tök felesleges mert fogalmam sincs hogy hogyan lehet frissíteni vagy hogy hogyan kell !? Próbáltam újra telepíteni, próbáltam play áruházba is de nem jártam sikerrel! Hol találom meg azt ahol frissíthető ek az alkalmazások a telefonomon ?????

2022. szept. 20. 12:45
 1/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?
2022. szept. 20. 12:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Rámentél arra hogy továbbiak megjelenítése?
2022. szept. 20. 14:00
 3/5 anonim ***** válasza:
valamiért haverom is így járt, nekem mutatta a társkeresőt, neki hiába néztük ugyanott, semmi... :/
2022. szept. 20. 14:45
 4/5 anonim válasza:
100%
Van pár dolog, amit meg tudsz nézni. Ilyen beállítások meg egyéb követelmények. Ha minden megvan ezek közül, akkor nem tudsz ezzel mit csinálni. Nekem is ugyanez volt, aztán nemrég megjelent magától. Meg is lepődtem.
2022. szept. 20. 20:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi akkor megvárom hogy frissüljön
2022. szept. 23. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!