Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan idősebb nők akik fiatalabb fiúkhoz vonzódnak?
Figyelt kérdés
30-50 nők akik fiatalabb 18-20 éves fiúkhoz vonzodík és sexelne is2023. aug. 31. 19:39
1/10 anonim válasza:
Igen. Volt ilyen idoszakom. Nem bantam meg.
2/10 anonim válasza:
Nem tudnék olyanokhoz vonzódni se, akik egy vén szatyornak néznek akin lyuk van.
Egy hozzám képest nagyon fiatalnak nagyon sokat kéne bizonyítania ahhoz hogy elhigyjem neki hogy egyáltalán emberszámba,vagy nőszámba vesz, és nem egy fonnyadt vénasszonynak hogy sebaj hogy rohad akkor is jóvanaz🤣
3/10 anonim válasza:
18-20 éveshez? Na ne, azért az túlzás. Nem vagyok pedofil. A fiam lehetne, így lassan 42évesen. Legyen fiatalabb, de azért a 30-at töltse be.
4/10 anonim válasza:
Ennyire fiatal azért már fúj. Kétlem hogy tudna bánni egy női testtel
5/10 anonim válasza:
4, mert a középkorú férfiak aztán arról híresek, hogy ők tudnak :D
6/10 anonim válasza:
Gordon 34! Ne itt keress már pr.stit privátban! Ez nem az az oldal!
7/10 anonim válasza:
Nekem fiatalabb a második férjem, én 43 vagyok, ő 31 (nemsokára 32), közel öt éve vagyunk együtt, házasok is vagyunk, a babánk 9 hónapos lesz. 38 voltam, ő meg 27, pontosabban néhány héttel a 27. szülinapja előtt amikor összejöttünk. 18-20 évesekre a szemem nem vetném, nekem ők gyerekek. Helyes, szép, aranyos, cuki srácok, ennyi és nem több amit gondolok róluk. Pláne hogy van egy 11 éves fiam az első házasságomból, én már csak olyan szemmel tudok nézni a húszéves kölykökre hogy de cuki, remélem az én kisfiam is ilyen helyes nagyfiú lesz. Semmi több.
8/10 anonim válasza:
Nekem 40 fele, miután felálltam a férjem halála után, volt jópár kalandom huszonéves srácokkal, de csak egy átmeneti viháncolás volt, és 20 alattiakkal nem tudtam volna elképzelni.
9/10 anonim válasza:
41 vagyok, de 34 év alattihoz nem tudnék vonzódni sem, mivel 17 éves nagyfiam is van. Nem érdekelnek az ő haverjai, ők hozzám képest gyerekek.
10/10 anonim válasza:
Én 30 vagyok, és azt érzem, hogy elkezdtem vonzódni a fiatalabb pasikhoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!