Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiába néz ki fiatalabbnak a csaj, egy évvel idősebb nálam.. titeket is zavarna?
Megismerkedtem egy csajjal, én 30 éves vagyok, őt olyan kb. 25-26 év körülinek saccoltam.. Aztán persze be is mutatkoztunk egymásnak így otthon rákerestem facebookon.. ott láttam, hogy nem hogy nem fiatalabb hanem még egy évvel idősebb. Meglepődtem de közben meg tetszik meg jól kijöttünk..
Ti annyiban hagynátok vagy folytatnátok?
30F
Engem nőként zavarna BRUTÁLISAN ha a férfi akár csak egy évvel fiatalabb lenne
Pedig most már 30 évesen látok rengeteg nagyon jó pasik aki akar 7-8 évvel fiatalabb de bármennyire tetszenek nem engednek nekik meg csak egy csókot sem
26 évesen jöttem össze a párommal ő akkor volt 24 és én vagyok a nő. De mondok jobbat, 20 évesen összejöttem egy 17 évessel, na azért kaptam az ívet rendesen :D De minket nem zavart. Egy éven mit ba.szakodsz 30 évesen de most komolyan? :D
Amúgy egyszer olyan szólt be nekem hogy nagyon gáz ha a férfi a fiatalabb aki amúgy össze akart jönni velem korábban és ő is fiatalabb nálam :D
De hiába beszéltek hogyha őt vagy engem meg egy pár embert zavar az az 1 év. Nem tehetünk róla.
Az más ha mit tudom én ismerik egymást jó ideje és érzések is vannak már benne, de ha csak neten ismerkedtek össze, vagy túl vannak 2-3 randin és csak szimpi, vagy bejön azt annyi akkor miért ne offolhatná a kora miatt? Mégcsak 30 éves, találhat 25-26-30 éves nőt nyugodtan.
Ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!