Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az alkohol segít vagy ront...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alkohol segít vagy ront egy randizáson?

Figyelt kérdés
Mondjuk első vagy második randin beültök italozni valahova, koktélozni és mondjuk picit több alkohol fogy ott a kelleténél, de nem részegség csak ilyen becsípés, ez segíti a vonzalmat vagy ront rajta, gondolok arra hogy felszabadultabbak az emberek, gátlások jobban feloldódnak, így jobban látja a másikat...jobban jöhetnek az érzelmek. Az alkohol megszépíti esetleg a másikat
2024. jan. 19. 10:04
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
22%
20, sajnálom, hogy a szüleid alkeszok.
2024. jan. 19. 13:38
 22/26 anonim ***** válasza:
46%

21

Nem azok, éppen ezért tudom, hogy az alkoholt lehet kulturáltan és mértékkel fogyasztani. Úgy tűnik, te élsz olyanok között, akik számára a mérték fogalma ismeretlen...

2024. jan. 19. 13:45
 23/26 anonim ***** válasza:
92%

Csak agyérgörcsöt ne kapj itt nekem. :D Szomorú, hogy egyesek mennyire nem ismerik a kulturált alkoholfogyasztás fogalmát. Mintha valaki számára az étkezés a zsíros szemét kaják a csámcsogós habzsolása lenne.

Én nem büszkélkednék ezzel, de te tudod...

2024. jan. 19. 13:52
 24/26 anonim ***** válasza:
79%

Ember, te feszültél be azon, hogy nem azt írtam a szent borocskáról amit hallani akartál.

Nyugi, úgy is neked lesz igazad az alkoholizmus melegágyában.

Menj idd le magad, hogy el tudd viselni a szar életed, a ronda párod meg a hülye gyerekeidet. Alkeszekkel nem vitatkozom.

2024. jan. 19. 13:56
 25/26 anonim ***** válasza:
52%
Úgy látom, nagyon rátapintottam a lényegre... :D De hisztizz tovább nyugodtan.
2024. jan. 19. 13:58
 26/26 anonim ***** válasza:
Kb 1 pohár bor a vacsora mellé az a szint ami még okés, de afölött már na, pláne randin azért ne akarjon már becsípni.
2024. jan. 20. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!