Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alkohol segít vagy ront egy randizáson?
Figyelt kérdés
Mondjuk első vagy második randin beültök italozni valahova, koktélozni és mondjuk picit több alkohol fogy ott a kelleténél, de nem részegség csak ilyen becsípés, ez segíti a vonzalmat vagy ront rajta, gondolok arra hogy felszabadultabbak az emberek, gátlások jobban feloldódnak, így jobban látja a másikat...jobban jöhetnek az érzelmek. Az alkohol megszépíti esetleg a másikat2024. jan. 19. 10:04
12/26 anonim válasza:
Volt már iszogatós első randim. (Mértékkel természetesen.) Meg nem szépül tőle senki, de ha megvan a kölcsönös vonzalom, akkor a kezdeti bénázáson igenis át tud lendíteni.
13/26 anonim válasza:
1-es vagyok: nekem a megszépítben már benne van, hogy nem csak egy pohár bor a vacsora mellé. Azért írtam azt, amit. Nekem a kicsi becsípés se fér bele, de hát nem vagyunk egyformák, ez csak az én véleményem. Vacsi mellé egy pohár bor vagy ilyesmi nyilván belefér.
14/26 anonim válasza:
Az alkohol pozitív és negatív irányba is egyaránt elviheti a dolgokat. Szerintem az a legjobb, ha első, első néhány alkalommal teljesen tisztán lát, gondolkodik, érez az ember.
15/26 anonim válasza:
Mi a gond a kezdeti bénázással? Később úgy is oldódni fogsz természetesen a másik mellett és nem ezen múlik, hogy lesz-e folytatás vagy sem.
16/26 anonim válasza:
Nem szeretek első randin sokat költeni, ami miatt nem tartom jó ötletnek első alkalommal minőségi italt fogyasztani egy idegennel, akivel lehet sose találkozom újra.
Másik dolog, hogy nem jelent problémát új embereket megismerni, nincs szükségem hozzá alkoholra.
Harmadik, hogy keresési időszakban lehet hetente avagy kéthetente van randi, mert mondjuk korábban nem alakult jól. Nem akarok minden héten alkoholt fogyasztani, bőven elég félévente.
17/26 anonim válasza:
Igen, ha leitatod a lányt az általában segít.
18/26 anonim válasza:
Szerintem csak addig a pontig nem probléma, amíg nem iszol annyit, hogy meglátszódjon rajtad. MErt igenis, meglátszódik, és abszolút azt a benyomást kelted, hogy nem tudsz kontrollt tartani. Egy-két pohár bor szerintem nem gond, attól senki sem fog berúgni. Kicsit oldja a hangulatot. De ha valaki spiccesre issza magát, az engem kiábrándítana.
19/26 anonim válasza:
Nem iszok, és részeggel sem akarok randizni.
20/26 anonim válasza:
19 Sajnálom, hogy olyan sutyerák, proli körökben mozogsz, ahol nincs kultúrája az alkoholfogyasztásnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!